Метионин 500 мг 100 капсули Now Foods

Продукт №: G001331
Код на производителя: 0117

Аминокиселина - L-Methionine

Метионин 500 мг 100 капсули Now Foods е незаменима аминокиселина, която участва при разграждането на мазнини. По този начин не позволява отлагането им в черния дроб и артериите, което може да доведе до прекъсване на кръвния поток към сърцето, мозъка или бъбреците. Синтезата на аминокиселините Л-Цистеин и Таурин също зависи от наличието на Methionine. Methionine помага на храносмилателната система, спомага за отстраняването на вредни агенти в кръвта като олово и други тежки метали, спомага за премахването на мускулната слабост, полезна е за хора с остеопороза или алергии на химическа основа. Той е добър източник на сяра, която активира свободните радикали и спомага за премахването на проблеми свързани с кожата и ноктите. Когато нивата на токсичните субстанции нараства, нараства и нуждата от Метионин. Тялото преобразува тази аминокиселина в Л-Цистеин, прекурсор на глутатион – също мощен антиоксидант. По този начин тялото предпазва изчерпването на глутатион при високи нива на токсини в тялото.

Начин на употреба:

Една доза сутрин с храната.


58,44 лв. 42.00лв.

Начин на приемане

2 капсули сутрин с храната.

Хранителни факти

Дози в опаковката 50
Количество в опаковка 100 капсули
Количестно на доза 2.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Витамин B6 (Пиродоксин) 20 mg 0%

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към Метионин 500 мг 100 капсули Now Foods

Добави коментар
Аминокиселина - L-Methionine Метионин 500 мг 100 капсули Now Foods не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.