American Standard Whey 5 Lbs

Продукт №: G002273
Код на производителя: 13516

Суроватъчен протеин

  • Марка: M E X Nutrition
  • Вкус: Ванилия, Капучино, Шоколад

Защо ви е нужен суроватъчен протеин?

 Специалистите препоръчват да се приема 1 грам протеин на 1 килограм телесна маса. Атлетите трябва да се хранят 4-6 пъти дневно с месо, яйца или мляко, за да си набавят необходимия протеин. Но яденето на толкова много храна може да се окаже трудно за храносмилане, да струва доста скъпо и да не е много здравословно тъй като съдържа мнохо мазнина и захар. Суроваръчният протеин успява там където другите се провалят. Лесен е за употреба, бързо усвоим и с изключително малко захар и мазнини.

Новата формула на MEX American Standard WHEY е обогатена с глутаминови пептиди. Те са форма на аминокиселината глутамин, свързана с пептиди, за да гарантира оптимално усвояване в организма. Тези съставки стимулират растежа на мускулна маса и подпомагат процеса на възстановяване. Освен това, глутаминовите пептиди съдействат за здравословен хормонален баланс и силна имунна система.

В случай, че сте решили да приемате суроватъчен протеин заложете на най-доброто - MEX American Standard WHEY!

Нашият суроваръчен протеин е перфектния избор за зареждане на организма с най-необходимите хранителни вещества за перфектно възстановяване и мускулен растеж. Този продукт е с ниско съдържание на мазнини и захар и е обогатен с аминокиселини. Бързото му действи моментално гарантира истински резултати!

Лесно разтворим навсякъде и по всяко време, подходящ за специални хранителни режими. Гарантирано качество!!


Как постигнахме този огромен успех?

Тайната към успеха се крие в използването на един висококачествен източник на суроватъчен протеин. Комбинирахме микрофилтриран суроватъчен протеин изолат(WPI) със студено филтриран суроватъчен протеин концентрат(WPC). Първият е моментално вкарва в кръвообръщението нужните аминокиселини и подхранва гладните мускули за минути, а не за часове. Суроватъчният протеин концентрат стимулира задържането на азот и протеиновия синтез по-добре от всички други протеинови източници. Също така съдържа и инсулиноподобен фактор на растежа(IGF-1), имуноглобулини и лактоферин, които подпомагат механизмите за растеж в тялото и имунната система.

Друго ключово предимство на MEX American Standard WHEY е супер качествения му аминокиселинен профил. Повече верижно разклонени аминокиселини(BCAAs) и повече глутамин от всеки друг протеин на пазара. Мускулите ви желаят тези важни аминокиселини по същия начин, по който вие ще желате този вкусен протеинов шейк.

MEX American Standard WHEY е лесно разтворим шейк с превъзходен вкус, който не предизвиква подуване или стомашен дискомфорт. Използвайте преди и/или след тренировка или просто като добавка към храненето и се наслаждавайте на бързите и сигурни резултати!


159,62 лв. 118.80лв.

Начин на приемане

Специалистите препоръчват да се приема 1 грам протеин на 1 килограм телесна маса. 

Каква цел има

Интензивен мускулен растеж и възстановяване.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 72 дози
Количество в опаковка 2.270 кг.
Количестно на доза 0.03 кг.
Съставка Грамаж Процент
Протеин 72 г 0%
Kалий 228 0%
Желязо 0.5 мг 0%
Калций 325 мг 0%
Натрий 230 мг 0%
Въглехидрати 13 гр 0%
Диетични Фибри 3 гр 0%
Захари 3 гр 0%
Общо Калории 97 0%
Мазнини (наситени) 3.3 гр 0%
Общо Мазнини 6.5 гр 0%
Холестерол 114 мг 0%

За Суроватъчни Протеини Виж всички 152 продуктa

Суроватъчните протеини  са едни от от най-известните елементи за изграждането на човешкото тяло. Суроватъчния протеин се извлича от суроватка това е първата форма на аминокиселините.Суроватъчния протеин може да стигне до 80 % чистота което го прави перфектният продукт за възстановяване и балансиране на белтъчните нива. Суроватъчния протеин като Хранителна добавка е неизменна част от хранителния режим на всеки активно и неактивно спортуващ.

Коментари към American Standard Whey 5 Lbs

Добави коментар
Суроватъчен протеин American Standard Whey 5 Lbs не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Суроватъчни Протеини на M E X Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.