BCAA 20k / 500 гр пудра

Продукт №: G002294
Код на производителя: 13603

BCAA на прах

  • Марка: M E X Nutrition
  • Вкус: Диня, Малина, Портокал

Научните изследвания са доказали, че не всички аминокиселини са от еднакво значение за силовите атлети. Съществуват 21 аминокиселини в храната, 8 от тях са есенциални(незаменими).Това означава че човешкото тяло не може да ги произвежда и е необходимо да се приемат допълнително. Има 3 изключително важни аминокиселини с разклонена верига – BCAA(L-Валин, L-Изолевцин и L-Левцин) , които се метаболизират директно в мускула, а не в черния дроб.

MEX BCAA 20K е супер напреднала анаболна формула създадена за всички сериозни атлети търсещи истинска сила и превъзходна мускулатура.

MEX BCAA 20K е прецизно съотношение от 6:1:1 BCAA в лесно разтровима форма с моментално усвояване.

Всяка доза ви зарежда с промишленото колличество  10 000мг от BCAAs и 7500мг L-Левцин.Това е най-оргомната доза BCAA на пазара!!
 

Всеки прием на MEX BCAA 20K ви гарантира стабилен анаболен ефект в продължение на часове. Ежедневния прием на MEX BCAA 20K гаранира по-добро възстановяване, истински мускулен растеж и прилив на сила.

Формула със съотношение 6:1:1

Невероятни 10 000мг of BCAA в една доза

Съдейства за максимален мускулен растеж

Дава сила и мощ

Лесен за употреба и с бързо усвояване


87,38 лв. 65.00лв.

Каква цел има

Протеинов синтез, Задрържане на азот, Възстановяване, Мусулен растеж, Намаляване на мускулната умора, Изграждане на чиста мускулна маса

Странични ефекти

няма

За BCAA (Разклонена верига) Виж всички 135 продуктa

ВСАА (Разклонена верига)-Те са градивен елемент на мускулната маса и размери. Метаболизмът им протича директно в мускулите, поради което BCAA могат да подобрят задържането на азот. По този начин организмът си спестява други групи аминокиселини,

Коментари към BCAA 20k / 500 гр пудра

Добави коментар
BCAA на прах BCAA 20k / 500 гр пудра не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други BCAA (Разклонена верига) на M E X Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.