Flex Wheeler’s 100% Beef Hydro Pro 4lb

Продукт №: G002280
Код на производителя: 15694

Телешки протеин

  • Марка: M E X Nutrition
  • Вкус: Череша, Шоколад, Ягода

HYDRO PRO е върхът на протеинови добавки на пазара. Основна му съставка е хидролизиран пречистен говежди протеин изолат, който се усвоява бързо – до 12-15 минути след приема му. За сравнение – времето за усвояване на останалите подобни продукти е минимум 50-60 минути. 

 
Формулата на HYDRO PRO е обогатена с ключови аминокиселини в подходящото съотношение, които осигуряват положителен азотен баланс, стимулират синтеза на протеини и ускоряват възстановителните процеси.

Добавката  няма добавени мазнини,не съдържа захар, лактоза и алергени. MEX HYDRO PRO е един от най-чистите протеини, предлагани на пазара.
 
За разлика от другите продукти на пазара за направата на шейк не ти е нужен шейкър - HYDRO PRO е инстантна смес. Достатъчно е само да добавиш вода и да разбъркаш.

165,59 лв. 136.25лв.
Поръчай на:

Подходящо за

Начин на приемане

Разтворете 1 супена лъжици (35 г) в 250 мл вода или ниско маслено мляко.

Каква цел има

положителен азотен баланс,стимулира синтеза на протеини,ускорява възстановителните процеси

Странични ефекти

няма

За Телешки Протеини Виж всички 9 продуктa

Телешкият протеин е най- високо ниво на белтъчини не съдържа лактоза което го правят много подходящ за възрастни хора или хора които имат лактозна непоносимост. Телешкия протеин има естествено съдържание на креатин което о прави предпочитан суплемент за всеки активно спортуващ.

Коментари към Flex Wheeler’s 100% Beef Hydro Pro 4lb

Добави коментар
Телешки протеин Flex Wheeler’s 100% Beef Hydro Pro 4lb не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Телешки Протеини на M E X Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.