Flex Wheeler’s Anabolic Pro 120 Таблетки

Продукт №: G002299
Код на производителя: 15643

Тестостеронов Модулатор

MEX Flex Wheeler’s  Anabolic Pro е нова хранителна добавка, създадена в подкрепа на спортистите и бодибилдъритеза да осигорява подходящи условия за интензивен мускулен растеж в тялото, експлозивна сила и издръжливост.

Anabolic Pro стимулира изграждането на качествена мускулна маса, като увеличава естетсвеното производство на тестостерон в тялото. Също така, продуктът ускорява възстановяването на тъкнаите след тежка и интензивна тренировка и подобрява драстично силата и издръжливостта по време на сесия.

 
Anabolic Pro съдържа растителен екстракт, стандартизиран до 80% съдържание на активни съставки екдистерон, който има много положителни ефекти по отношение на растежа на мускулите. Той се отличава с висока бионаличност и има свойства да повишава нивата на тестостерон в организма по естествен път, без странични ефекти.
 
Формулата включва и екстракт от Rhodiola Rosea, който допълнително укрепва мускулните влакна и допринася за ускоряването на възстановителните процеси.
 
HMB е другата активна съставка в Anabolic Pro. Тя увеличава силата и спира развитието на катаболитните процеси, насърчава изграждането на мускулна маса и подпомага изгарянето на излишните мазнини в тялото. 

118,28 лв. 93.75лв.

Начин на приемане

Препоръчителен дневен прием: приемайте по 2 таблетки, два пъти дневно на празен стомах, преди хранене и след тренировка.

Каква цел има

Мускулен растеж, Издържливост, Сила

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 45
Количество в опаковка 90 Таблетки
Количестно на доза 2.00 Таблетки

За Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори Виж всички 99 продуктa

Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори са едни от най-важните хормони за изграждане на мускулите. Наред с тази функция те допринасят за повишаване нивото на тестостерон в кръвта, засилването на сексуалното желание, нагона, издръжливостта, силата и склонността към агресия.Тези продукти стимулират и регулират нивата на тестостерон в организма. Тестостеронът спомага за увеличаването на силата и издръжливостта. Ароматазните инхибитори са регулатори на хормоните.

Коментари към Flex Wheeler’s Anabolic Pro 120 Таблетки

Добави коментар
Тестостеронов Модулатор Flex Wheeler’s Anabolic Pro 120 Таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Тестостеронови Модулатори и Ароматазни Инхибитори на M E X Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.