Flex Wheeler’s M-Pak 30 serv

Продукт №: G002334
Код на производителя: 16160

Мултивитамини

MEX M PAK PRO е спортна хранителна добавка, която осигурява пълна гама от витамини, минерали, аминокислеини, антиоксиданти, микро-и фитонутриенти, за да задоволи потребностите на професионалните спортисти.

Интензивното и продължително физическо натоварване ома ефект върху цялото ваше тяло. То създава необходимостта от специализирано хранене и ускорено възстановяване. 

Недостигът на определени хранителни вещества може да предизвика негативни последици върху кожата, косата и ноктите, да доведе до загуба на мускулна маса, спазми, липса на енергия и да повиши риска от заболявания. Всеки витамин и минерал играе важна роля в хиляди биологични процеси. Дефицитът дори на един от тях може да предизивка нарушения в нормалните функции на организма.
 
MEX M PAK PRO осигурява всичко необходими хранителни елементи, като повишава физическия възможности и подпомага спортните постижения. Този продукт ускорява възстановяването, повишава естествените защитни сили н атялото, стимулира сърдечната дейност, подобрява усвеояването на веществата и укрепва здравето на мускулите и костите. Приемът на този уникален продукт намалява риска от претоварване и спира катаболитните процеси, за да предпази тялото от загуба на мускулна маса. Освен това, благодарение на комеплекса от пробиотици и храносмилателни ензими, той подпомага храносмилателната дейност. 

87,38 лв. 65.00лв.

Каква цел има

Подпомага възстановяването,Подобрява спортните постижения,Защитава мускулната маса,Подпомага храносмилането

Ускорява метаболизма,Стимулира имунната система

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30
Количество в опаковка 30
Количестно на доза 1.00
Съставка Грамаж Процент
Витамин B1 (Тиамин) 50 мг 0%
Витамин B2 (Рибофлавин) 50 мг 0%
Витамин B3 (Ниацианамид) 50 мг 0%
Витамин C 350 мг 0%
Витамин D 800 IU 0%
Витамин E (Токоферoл) 300 IU 0%

За Мултивитамини Виж всички 161 продуктa

Витамините и минералите регулират оползотворяването на макрохранителните вещества и обмяната на веществата и имат значение за имунната система, както и за цялостното здравословно състояние и жизненост на организма.Мултивитамините изпълняват различни функции в организма. Всяко едно от тези вещества изпълнява определени функции и има различни цели. Ако липсва само един от тези всички вещества от тях, останалите не могат да извършват пълноценно работата си и организмът не функционира оптимално. Спортистите имат високи потребности от витамини и минерали и мултивитамини. 

Коментари към Flex Wheeler’s M-Pak 30 serv

Добави коментар
Мултивитамини Flex Wheeler’s M-Pak 30 serv не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Мултивитамини на M E X Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.