N.O.-Max 900 гр

Продукт №: G002327
Код на производителя: 13526

Азотен Бустер

NO-MAX – всяка една тренировка е от значение! Използвайте пълния си потенциал!

Ние в MEX много добре разбираме, от какво се нуждаете, за да подобрите физиката и постиженията си. Решителността, всеотдайността и постоянните усилия правят всяка тренировка по-качествена от предишната. Ето защо ние създадохме предтренировъчния продукт NO-MAX !!!

NO-MAX е научно формулирана смес от мощни съставки специално предназначени към повишаване на тренировъчния интензитет и респективно към постиганто на по-бързи и качествени резултати !

NO-MAX съдържа 4 отделни компонента миксирани в точна дозировка

  1. Енергиен заряд” – повишава концентрацията и ви зарежда с много енергия за по-бързи и по-дълги тренировки.
     

  1. Нечовешко напомпване” – Засилва кръвообръщението и съдейства за качествено напомпване.
     

  1. Креатинов комплекс” – максимална сила и по-малко време за възстановяване между сериите. NO-MAX съдържа различни креатинови форми за максимален ефект още от първата доза.
     

  1.  “VOLUMAX” – Увеличава кръвната плазма и подобрява хидратация на мускулните клетки, което позволява доставка на други хранителни вещества и поддържа мускулите в оптимална форма за интензивни тренировки.


87,38 лв. 65.00лв.

Каква цел има

Напомване, Физическа и психическа подготовка,По-дълги и по-качествени тренировки Сила, Мощ, Издръжливост и Тренировъчен капацитет

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 31
Количество в опаковка 900 гр
Количестно на доза 29.03 гр
Съставка Грамаж Процент
Витамин B12 (Кобаламин) 103.5 мг 0%
Витамин B6 (Пиродоксин) 6.8 мг 0%
Калций 0.48 гр 0%
Магнезий 275 мг 0%
Натрий 0.24 г 0%
Фосфор 1300 мг 0%

За Предтренировъчни бустери Виж всички 57 продуктa

Напомпващи Азотни буустери са предназначени за използване преди тренировка. Основният ефект на азотните буустери е да Ви дадат енергия, желание за тренировка и сила. Тук ще намерите продукти, действащи безотказно при липса на желание и мотивация за тренировка. Подпомага възстановяването на мускулатурата след тренировка и придава много красив напомпан вид на мускулите.По-голямата част от азотните бустери съдържат  стимуланти. В последно време, много спортисти започнаха да се обръщат към добавките без стимуланти, което е добре дошла промяна за хората, които са загрижени за здравето си. Това че не съдържат стимуланти, не прави тези продукти по – малко ефективни. Те все още помагат за постигане на желаните резултати, но не съдържат  потенциално вредни вещества, като например кофеин и ефедрин. Това е добра новина за хората, които са чувствителни към някое  от тях.

Коментари към N.O.-Max 900 гр

Добави коментар
Азотен Бустер N.O.-Max 900 гр не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Предтренировъчни бустери на M E X Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.