Thermo Shred 180 Капсули

Продукт №: G002316
Код на производителя: 13527

Термогенни

MEX THERMOSHED подобрява метаболизма и подпомага изгарянето на мазнините, като същевременно подринася за запазване на мускулната маса на индивида. MEX THERMOSHED ви заражда с достатъчно енергия и мотивация, за да се справите с най-тежките тренировки дори и да сте на стриктна диета. MEX THERMOSHED подтиска апетита и ви поддържа в добро настроение.

MEX THERMOSHED Акценти:
Термогенеза
Изгаряне на мазнини
Енергия
Издръжливост 
Загуба на тегло
Изчистване на излишната вода


MEX THERMOSHED е комбинация от метилксантини, термогенни и билков диуретик и био активни съставки, които работят съвместно, за да поддържат енергийните нива и загубата тегло.80,66 лв. 60.00лв.

Каква цел има

Подтискане на апетита,Поддържка на енергийните нива,Изгаряне на мазнини,Енергия

Странични ефекти

няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60
Количество в опаковка 180 Капсули
Количестно на доза 3.00 Капсули

За Фет Бърнър Виж всички 83 продуктa

Фет бърнърите действат по един или и по двата начина, като поддържат определен дефицит в енергийния баланс (разликата от изразходените и консумираните калории).Фет Бърнърите са продукти главно спомагащи за намаляване на телесни мазнини, също така дават много сила, енергия и тонус по време на тренировка.

Коментари към Thermo Shred 180 Капсули

Добави коментар
Термогенни Thermo Shred 180 Капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Фет Бърнър на M E X Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.