Мико Дифенс 555 мг 60 капсули Naturе's Way

Продукт №: G002151
Код на производителя: 14860

Естествен продукт срещу физическо претоварване и слаб имунитет

Мико Дифенс 555 мг 60 капсули Naturе's Way съчетава полезните свойства на 12 вида органични гъби (кордицепс, месима, майтаке, рейши, ямабушитаке, химематсутаке, шейтаке, зху линг, кауаратаке, хиратаке, агарикон и чага), плюс витамин С и корен от джинджифил за по-добро усвояване! Мико Дифенс представлява изцяло естествен и изключително мощен имуномодулатор. Китайските витални гъби в продукта действат ударно върху имунната система и укрепват организма дори в случаите, когато е най-отслабен, особено при химиотерапия и други. Приемът на Мико Дифенс е подходящ в случаите на хронична умора, умствено или физическо претоварване, отслабен имунитет, сърдечно-съдови проблеми, анемия, нарушения в дейността на черния дроб, високи нива на кръвната захар и други. Медицинските гъби имат много широк спектър на полезно действие върху човешкото здраве. В състава им влизат вещества, които подобряват дейността на всички органи и системи, и помагат на организма да се адаптира към различни стресови фактори. Медицинските гъби са най-ефективния натурален лек срещу вируси, бактерии и алергии с различен произход. Те подобряват сърдечно-съдовото здраве, нормализират нивата на кръвната захар, активизират детоксикационните процеси в тялото и имат силно имуностимулращо действие. Хранителните компоненти (полизахариди, гликопротеини, тритерпени, еринацини и др.), открити в лечебните гъби, имат решаваща роля за постигането на оптимална енергия.

Приложение:
Мико Дифенс съдържа оптимално количество смес от органик гъби, която допринася за нормалното функциониране на имунната система. Добавените Витамин С и Джинджифил (корен) спомагат за усвояването на най-важните съставки от гъбите.

Забележки:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 2 капсули дневно. При нужда от по-висок прием се консултирайте с лекар.

Съдържание: в 2 капс. дн. доза
Myco Defence® смес (органик)
Енокитаке, Майтаке, Месима, Химематсутаке, Рейши, Ямабушитаке, Каваратаке, Хиратаке, Шейтаке, Зху Линг, Агарикон, Чага (мицел отглеждан върху органик Кафяв ориз)
1 g 1 g
Витамин С (L-аскорбинова киселина) 60 mg 60 mg
Джинджифил органик (корен) 45 mg 45 mg
Въглехидрати < 1 g < 1 g


Не съдържа: Захар, мая, царевица, сол, пшеница, соя, изкуствени оцветители и аромати,  млечни продукти, консерванти, глутен.


50,24 лв. 28.50лв.

Начин на приемане

По 2 капсули дневно. При нужда от по-висок прием се изисква консултация с лекар.

Каква цел има

Мощен естествен имуностимулатор.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 дози
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули

За Гейнъри (за покачване на маса) Виж всички 107 продуктa

Продуктите за покачване на мускулна маса Гейнър са протеинови Въглехидратни продукти които в тялото се разграждат до глюкоза, която попада в кръвта. Концентрацията на глюкозата в кръвта определя нивото на кръвната захар. Ниското ниво на захарта в кръвта е съпроводено с усещане за глад. Различните видове въглехидрати, респ. въглехидратни източници, влияят по различен начин върху нивото на кръвната захар, което се измерва чрез величината гликемичен индекс.

Коментари към Мико Дифенс 555 мг 60 капсули Naturе\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт срещу физическо претоварване и слаб имунитет Мико Дифенс 555 мг 60 капсули Naturе's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Гейнъри (за покачване на маса) на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.