Milk Protein 2.270 кг.

Продукт №: G004090
Код на производителя: fff07

Млечен протеин

  • Марка:

Milk Protein е съставен от млечен протеин, който насърчава имунната система и служи за регулиране на високото кръвно налягане.

Млечният протеин комбинира суроватъчен протеин и бавноусвоимия казеин, който има богато съдържание на аминокиселини и калций и е подходящ за приемане при липса на високоенергийна храна за дълъг период от време или преди сън.


159.62лв.

Начин на приемане

Приема се една дозя сутрин, една след тренировка и една преди лягане.

Каква цел има

  • За ускоряване възстановителния процес.
  • За регулиране на високото кръвно налягане.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 2.270 кг.
Съставка Грамаж Процент
Протеин 20 гр. 40%
Въглехидрати 4 гр. 1%
Захари 2 гр. 0%
Калории от мазнини 18 0%
Общо Калории 114 0%
Общо Мазнини 2 гр. 0%

За Протеини Виж всички 357 продуктa

Протеинът е основен елемент за изграждането на елементите на човешкото тяло.Мускулите, органите и имунната система са изградени предимно от протеини.Протеинът представлява матрица о 22 аминокиселини някои от тях се организмът не може да синтезира сам. 13 от тези аминокиселини тялото синтезира само в организма останалите 9 с наричат незаменими аминокиселини.Незаменимите аминокиселини могат да се добавят чрез хранителни добавки както и от високо протеинови животински източници.

Коментари към Milk Protein 2.270 кг.

Добави коментар
Млечен протеин Milk Protein 2.270 кг. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Протеини на , моля свържете се с нас на 0879202042.