Milk Thistle Nature's Bounty 1000 мг 50 капс

Продукт №: G003372
Код на производителя: NB-0997

Магарешки Бодил

Milk Thistle Advantage 60 caps е продукт на Natures Bounty  който осигурява детоксикация на черния дроб. Milk Thistle Advantage 50 caps спомага за един по-здравословен начин на живот, като помага за детоксикацията на черния дроб. Този продукт има и силно антиоксидантно действие. Тази хранителна добавка е имуностимулант, който поддържа здравето на черния дроб и премахва токсините.

 

Съчетанието на билката бял трън с джинджифил и други добавки, стимулират отстраняването на токсините от организма, помагат на имунната система да работи за здравето на организма и имат антибактериално действие. Освен това екстракта от глухарче прочиства кръвта и стимулира обмяната на веществата.


16,00 лв. 13.50лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Премайте по 2 капсули веднъж дневно.

Каква цел има

За здравословен начин наживот, силен антиоксидант.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 25 дози
Количество в опаковка 50 капсули
Количестно на доза 2.00 капсули

За Магарешки бодил (силимарин) Виж всички 4 продуктa

Магарешки бодил (силимарин)- Магарешкият трън e от растенията, които привличат пчелите. Според някои сведения отвара от цветните кошнички или надземната част помага при рак и язва. Народната медицина я препоръчва като лек за проблеми с потентността и простатата.

Коментари към Milk Thistle Nature's Bounty 1000 мг 50 капс

Добави коментар
Магарешки Бодил Milk Thistle Nature's Bounty 1000 мг 50 капс не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Магарешки бодил (силимарин) на Nature's Bounty, моля свържете се с нас на 0879202042.