Mineral-Vitamin 1 л

Продукт №: G002707
Код на производителя: bwg11

Витамини

  • Марка: BWG
  • Вкус: Ананас, Кактус, Лайм, Манго, Ябълка

Витаминът B1 (или Тиамин) играе важна роля във въглехидратния метаболизъм, както и за мускулните и нервните функции. Витаминът може да бъде открит в житни семена и дрожди. Недостигът на B1 вози до различни болести. Този витамин има положително влияние върху централната нервна система и подобрява работоспособността и концентрацията. Той притежава диуретичен ефект и е особено полезно да се консумира от хора, които приемат много захари, или натоварват тялото си или са подложени на стрес.

Витаминът B6 (или Пиридоксин)е важна съставка на много ензими. Той участва в метаболизма на аминокиселините, както и на мастни киселини и желязото. Съдържа се в месо и дробчета. Нужен е за изграждането на червените кръвни телца и антитела. Неговата задача е да трансформира аминокиселините, защото той намалява изключително след натоварващи тренировки.
Когато нивата му са ниски, той забавя обновяването на мускулните влакна. Счита се и, че приет в по-големи дази преди менструален цикъл, той облекчава болките. 


25,00 лв. 21.00лв.

Начин на приемане

20 мл. от концентрата се разреждат в 1 литър вода.

Каква цел има

  • диуретичен ефект
  • подобряване на централната нервна система
  • подобрява работоспособността и концентрацията
  • въглехидратен метаболизъм
  • положително влияние върху мускулните и нервните функции.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 1 л.
Съставка Грамаж Процент
Kалий 191 мг. 0%
Витамин B1 (Тиамин) 0.28 мг. 0%
Витамин B12 (Кобаламин) 0.62 мг. 0%
Витамин B6 (Пиродоксин) 0.36 мг. 0%
Витамин C 20 мг. 0%
Магнезий 43 мг. 0%
Натрий 53 мг. 0%
Пантотенова киселина 1.5 мг. 0%
Фолиева киселина 46 мг. 0%
Въглехидрати 9.6 гр. 0%
Общо Мазнини <0.1 гр. 0%

За Витамини Минерали и Др. Виж всички 793 продуктa

Витамините и минералите регулират оползотворяването на макрохранителните вещества и обмяната на веществата и имат значение за имунната система, както и за цялостното здравословно състояние и жизненост на организма. Всяко едно от тези регулаторни вещества изпълнява определени функции. Ако липсва само едно от тях, останалите не могат да извършват пълноценно работата си и организмът не функционира оптимално. Спортистите имат високи потребности от витамини и минерали. Това се дължи на честотамито движение и засиленото потоотделяне.

Коментари към Mineral-Vitamin 1 л

Добави коментар
Витамини Mineral-Vitamin 1 л не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини Минерали и Др. на BWG, моля свържете се с нас на 0879202042.