Мирта (кора от корен), 475 mg

Продукт №: G004973
Код на производителя: NW189

Продукт на растителна и билкова основа

Мирта е богата на полезни вещества като бета-каротин, витамин С, витамини от групата В, етерични масла, калций, желязо, магнезий, манган, фосфор, калий, цинк, селен, смоли, танин и др. Мирта ускорява естествените защитни сили на тялото и го прави устойчив срещу неблагоприятните фактори, особено през студения сезон. Благоприятства доброто състояние на дихателната система, ушите, носа и гърлото. Миритрицинът в билката засилва имуностимулиращото й фунцкия.


24.09лв.
Поръчай на:

Подходящо за

Начин на приемане

Консумирайте по две капсули два пъти дневно.

Каква цел има

Укрепва дихателната система и кръвоносните съдове.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Мирта (кора от корен), 475 mg

Добави коментар
Продукт на растителна и билкова основа Мирта (кора от корен), 475 mg не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.