Млечен Бодил 355 мг 60 капсули Nature's Way

Продукт №: G005006
Код на производителя: 62400

Естествен продукт за детоксикация и проблеми с черния дроб

Млечен Бодил 355 мг 60 капсули Nature's Way е широко разпространено в Южна Европа. Известно е още с наименованията магарешки бодил и средиземноморски бодил. Най-ценното в млечния бодил е флавоноидният комплекс, наречен силимарин. Листата на млечния бодил са богати на алкалоиди, сапонини и дъбилни вещества, а цветните кошнички – на инулин. Ценните съставки в млечния бодил благоприятстват функциите и дейността на черния дроб. От състоянието на черния дроб зависи и кожата. Самият черен дроб е филтър на токсините и от неговото здраве зависи здравето на целия организъм. Млечният бодил тонизира стомашно-чревния тракт и стимулира стомашната дейност.

Приложение:
Допринася за поддържане на нормалната функция на черния дроб, стомаха, жлъчката, храносмилането, пикочната система, кръвоносните съдове и сърцето. Активният биофлавоноиден комплекс силимарин допринася за защита на клетките от оксидативен стрес.

Забележки:
Препоръчва се за хора, употребяващи алкохол, пушачи или такива, изложени на влиянието на замърсена околна среда. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 1 капсула 3 пъти дневно, за предпочитане с храна.

Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Пресечка /Благословен трън
(стебло, лист, цвят)
180 mg 540 mg
Млечен бодил екстракт от семена,
80% силимарин
175 mg 525 mg

52,88 лв. 33.99лв.

Начин на приемане

Приемайте по една капсула три пъти дневно.

Каква цел има

Подпомага за функциите на черния дроб.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 60 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Млечен Бодил 355 мг 60 капсули Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт за детоксикация и проблеми с черния дроб Млечен Бодил 355 мг 60 капсули Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.