Мравчено дърво / Пау Д'Арко вътрешна кора 545 мг 100 капс NW

Продукт №: G004802
Код на производителя: 15450

Естествен продукт срещу вирусни и бактериални инфекции

Мравчено дърво / Пау Д'Арко вътрешна кора 545 мг 100 капс Nature's Way съдържа натурален екстракт от мравчено дърво, който е много добър източник на важни за човешкия организъм фитохимикали, като бета-каротин, бета-ситостерол, лапахол и други. Мравчено дърво / Пау Д’арко подкрепя функциите на имунната система и оказва значителна антиоксидантна активност.

При слаб имунитет и често повтарящи се вирусни, бактериални и гъбични инфекции:

Повишена уморяемост, изтощение и склонност към упорити настинки и грип. Твърде вероятно е всичко това да се дължи на отслабените защитни сили на организма. За да възстановите тонуса си и да бъдете в по-добра форма, особено през студените месеци от годината, е необходимо да направите някои промени в начина си на живот. На първо време, започнете да се храните по-здравословно, движете се повече, ограничете стреса и дайте допълнителна подкрепа на тялото си, под формата на природен имуностимулант!

Мравчено дърво / Пау Д’арко, е натурален продукт, който благодарение на имуномодулиращото си действие, спомага за повишаване резистентността на организма спрямо различни инфекциозни причинители.

Мравчено дърво / Пау Д’арко намалява тежестта и скъсява продължителността на състояния, протичащи с кашлица, хрема, отпадналост, висока температура и др.

Мравчено дърво / Пау Д’арко успешно противодейства на редица вирусни инфекции, включително настинка и грип. Оказва ефективна подкрепа и при различни бактериални инфекции, включително такива на пикочо-половата система.

Мравчено дърво / Пау Д’арко възпрепятства развитието на някои видове патогенни гъбички и вътреклетъчни паразити.

Приложение:
Допринася за нормалното функциониране на имунната система и за защита на клетките от оксидативен стрес.

Забележки:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 2 капсули 2 пъти дневно, за предпочитане с храна. За интензивна употреба 4 капсули 3 пъти дневно.

Съдържание: в 2 капс. дн. доза
Мравчено дърво (вътрешна кора) 1090 mg 6540 mg
Калций 30 mg 180 mg


Други съставки: Желатин (капсула), магнезиев стеарат.


23,66 лв. 14.99лв.

Начин на приемане

Консумирайте по две капсули дневно.

Каква цел има

За здравословен начин на живот.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Мравчено дърво / Пау Д\'Арко вътрешна кора 545 мг 100 капс NW

Добави коментар
Естествен продукт срещу вирусни и бактериални инфекции Мравчено дърво / Пау Д'Арко вътрешна кора 545 мг 100 капс NW не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.