MSM 100caps

Продукт №: G004439
Код на производителя: 99-0

МСМ,MSM КАПСУЛИ

Swanson MSM е биологично активна форма на основната минерална сяра и осигурява основни хранителни вещества за тъканите, които поддържат гладката работа на ставите. Сярата има много приложения и една уникална разновидност МСМ (Метилсулфонилметан). Сярата е необходима за образуването на основен структурен протеин на съединителната тъкан - колаген и кератин, което поддържа еластичността и подвижността на ставите, укрепва костната тъкан, както и необходимото за здрава кожа, коса и нокти. MSM заедно с микрохидрина намалява чувствителността към алергени.


16.79лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

2 капсули 3 пъти дневно с вода

Каква цел има

За заздравяване на ставите

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 50
Количество в опаковка 100
Количестно на доза 2.00

За МСМ Виж всички 28 продуктa

 Този суплемент на  таблетки ви осигуряват важния за вашите стави, хрущяли и кости  глюкозамин и MSM Метилсулфонилметан,  които са главни съставки в продуктите за ставна и костна грижа. Те действат заедно,  за да подобрят  подвижността в ставите,  докато укрепват структурата на хрущяла. MSM действа съвместно с глюкозамина и подсилва ползите от него както и помага за възобновяването на хрущяла и укрепва ставите.

Коментари към MSM 100caps

Добави коментар
МСМ,MSM КАПСУЛИ MSM 100caps не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други МСМ на SWANSON, моля свържете се с нас на 0879202042.