МСМ формула за стави 840 мг 90 капсули Natural Factors

Продукт №: G005484
Код на производителя: 2695

Естествен продукт срещу болки в ставите

МСМ формула за стави 840 мг 90 капсули Natural Factors представлява чист, нетоксичен елемент, широко разпространен в природата и в тъканите на всички живи организми. Изключително богат на сяра, той допринася за поддържането на нормалното състояние на различните видове съединителна тъкан.

При проблеми със ставите:

Когато хрущялната тъкан започне да се разрушава, костните повърхности на ставите остават незащитени, което води до възпаление и болка. Най-често това състояние засяга коленете, стъпалата, тазобедрените стави, ставите на гръбнака, по-малките стави на пръстите и др. Изтръпване, затруднена подвижност, скованост и болка, която се изостря след по-интензивни физически натоварвания или при влажно време… – това са много характерни симптоми при проблеми с костите и ставите.

МСМ Формула за стави подпомага формирането на кератин, еластин и колаген, които са необходими за силата и гъвкавостта на костите, ставите и мускулите.

МСМ Формула за стави помага при артирни състояния и притежава силно противовъзпалително действие, намалява болката и прави движението по-лесно.

Приложение:
Допринася за поддържането на нормалното състояние на ставите и хрущялите.

Забележки:
При употреба от деца се консултирайте с лекар. Препоръчва се за бременни и кърмещи. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
Да се приемат по 5 капсули на ден с храна. Периодът на приемане трябва да е над 4 седмици за максимален ефект. Избягвайте прием преди сън.

Съдържание: в 1капсула дн.доза
МСМ (Метилсулфонилметан ) 300 mg 1500 mg
     
Глюкозамин сулфат 300 mg 1500 mg
калиев хлорид, извлечен от скелет на скарида и рак    
Хондроитин сулфат 240 m 1200 mg
хондроитин сулфат натрий, извлечен от говежди хрущял  

50,11 лв. 32.80лв.

Начин на приемане

Приематйте по 5 капсули на ден с храна.

Периодът на приемане трябва да е над 4 седмици за максимален ефект.

Избягвайте прием преди сън.


Каква цел има

За поддържането на нормалното състояние на ставите и хрущялите.


Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 18 дози
Количество в опаковка 90 капсули
Количестно на доза 5.00 капсули

За МСМ Виж всички 28 продуктa

 Този суплемент на  таблетки ви осигуряват важния за вашите стави, хрущяли и кости  глюкозамин и MSM Метилсулфонилметан,  които са главни съставки в продуктите за ставна и костна грижа. Те действат заедно,  за да подобрят  подвижността в ставите,  докато укрепват структурата на хрущяла. MSM действа съвместно с глюкозамина и подсилва ползите от него както и помага за възобновяването на хрущяла и укрепва ставите.

Коментари към МСМ формула за стави 840 мг 90 капсули Natural Factors

Добави коментар
Естествен продукт срещу болки в ставите МСМ формула за стави 840 мг 90 капсули Natural Factors не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други МСМ на NATURAL FACTORS, моля свържете се с нас на 0879202042.