MSM (Methylsulfonylmethan) 120 Caps.

Продукт №: G003695
Код на производителя: 1008

Продукт за ставно възстановяване

  • Марка:

Това е съставка, която е виновна за сълзите в очите при рязане на лук, съдържа се в млякото, доматеното пюре, чая и др. MSM е заложена в повечето процеси за обмяна на веществата, както и кръвообращение, имунна система, образуване на ставите, полова система и др. Препоръчва се от спортистите най-вече в съчетание с витамин C и екстракт от зелен чай и Glucosamin за предпазване от болки в ставите.


32.00лв.
Поръчай на:

Начин на приемане

От една до три капсули на ден.

Каква цел има

За укрепване на ставите.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 120 капсули
Съставка Грамаж Процент
Протеин 12гр. 0%
Въглехидрати <0.1гр. 0%

За Стави и Хрущяли Виж всички 103 продуктa

Стави и Хрущяли-Спортът и движението са от решаващо значение за здравословния начин на живот и доброто физическо и душевно състояние. От друга страна обаче, интензивните спортни занимания и еднотипното хранене подлагат тялото на стрес. Важни органи могат да се претоварят и да се появят симптоми на износване на ставите. Изложените по-долу суплементи са предназначени за проблемни случаи, които днес поради специфичните натоварвания в спорта и ежедневието на съвременния човек се срещат много често.Затова препоръчваме отрано да обърнете внимание на подобни оплаквания. След това трудно ще се справите с тях и това ще доведе до сериозни последствия за спортната активност, здравето и свободата ви.

Коментари към MSM (Methylsulfonylmethan) 120 Caps.

Добави коментар
Продукт за ставно възстановяване MSM (Methylsulfonylmethan) 120 Caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Стави и Хрущяли на , моля свържете се с нас на 0879202042.