МСМ / Метилсулфонилметан 1000 мг 200 капсули Nature's Way

Продукт №: G004654
Код на производителя: 15133

Естествен продукт при храносмилателни проблеми

МСМ / Метилсулфонилметан 1000 мг 200 капсули Nature's Way  е източник на биологично активна сяра, която е жизненоважна за съединителната тъкан в човешкото тяло. Играе много важна роля за съединителната тъкан и растежа и възстановяването на клетките. Среща се в тъканите на растенията, животните и в човешкото тяло. Най-голямо количество се съдържа в костите, мускулната тъкан, кожата, косата и др. Метилсулфонилметан (МСМ) притежава силно детоксикиращи свойства и способства за нормалното функциониране на ставите. Участва в образуването на колаген и хрущял. Подпомага еластичността на кожата.

Приемът на MSM има благоприятен ефект върху храносмилателната система, оказва противоалергенно действие, регулира електролитния баланс в и извън клетката.

Според проучванията, метилсулфонилметанът (MSM) е и естествен източник за производството на хормона на щастието – серотонин, както и на аминокиселините серин и метионин. Благодарение на метилсулфонилметана, организмът може да синтезира достатъчно количество серотонин. За да функционира правилно, нервната система има нужда от достатъчно наличие на МSM.

За нормалното функциониране на ставите, костите и мускулите:

Ставни болки, зачервяване и подуване, скованост, трудност и дискомфорт при движение… Тези симптоми са често срещан показател за износване на ставния хрущял – процес, при който се уврежда цялата става. Тазобедрените и коленните стави, ставите на стъпалата и други по-натоварени стави, са най-засегнати от тези негативни процеси.

Чупливите кости в резултат от прогресивното намаляване на костната маса, са друг често срещан проблем на опорно-двигателния апарат. Ако не се предприемат мерки навреме, в повечето случаи се стига до почти постоянни болки в гърба и кръста, фрактури на костите, изкривяване и смаляване на стойката.

Съществуват редица рискови фактори, които увеличават риска от развитие на горепосочените състояния. Те включват липса на важни хранителни вещества, уседнал начин на живот без достатъчно движение, менопауза, тютюнопушене, наследственост, напредване на възрастта и други.

МСМ / Метилсулфонилметан подпомага образуването на колаген, кератин и еластин – все компоненти, важни за нормалното състояние и гъвкавостта на костите, ставите, мускулите, сухожилията и др. Тъй като подпомага синтеза на колаген – ключов за кожата белтък, МСМ / Метилсулфонилметан повлиява благоприятно и състоянието на кожата.

МСМ / Метилсулфонилметан допринася за по-голямата подвижност на ставите и оказва укрепващ ефект върху ставния хрущял и ставните връзки, мускулите и сухожилията.

Приемът на МСМ / Метилсулфонилметан спомага за намаляване на възпалението и мускулните спазми, и облекчаване на болката и дискомфорта при движение.

МСМ / Метилсулфонилметан има положителен ефект при хора, които се занимават с интензивна физическа дейност и спортисти, тъй като подпомага възстановяването при травми на мускулите, ставите и сухожилията. Намалява мускулните крампи.

Приложение:
Допринася за нормалното състояние на съединителната тъкан и нормалната функция на ставите.

Забележки:
При приемане на кръво-разреждащи медикаменти, консултирайте се с вашия лекар преди приемане на МСМ. Да не се използва кат о заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава препоръчителната дневна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 1 капсула до 4 пъти дневно с храна и вода.

Съдържание: в 1 капс. дн. доза
МСМ (метилсулфонилметан като OptiMSM


1 g
4 g

82,10 лв. 50.60лв.

Начин на приемане

Приемайте по една капсула 4 пъти дневно.

Каква цел има

За здравословен начин на живот.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 200 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към МСМ / Метилсулфонилметан 1000 мг 200 капсули Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт при храносмилателни проблеми МСМ / Метилсулфонилметан 1000 мг 200 капсули Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.