Multi Carbo Gel 24 x 40g.

Продукт №: G003599
Код на производителя: 11768

Хранителна добавка за увеличаване на енергията

  • Марка:

Multi Carbo Gel съдържа малтодекстрин, въглехидрат, който лесно се абсорбира от тялото и служи за отстраняване на умората и ускоряване на възстановителния процес. Освен това, той е изключително полезен за трениращия, защото поддържа нормални инсулинови нива.

Продуктът съдържа и натриев хлорид, който служи за хидратация на тялото и бързото и ефективно възстановяване на мускулите след изтощителни тренировки. 

Натриевият цитрат помага за поддръжката на баланса на електролити и има благоприятно въздействие върху дейността на стомаха, като отстранява симптомите на гадене. 

Калиевият хлорид от своя страна помага за съсирването на кръвта и подпомага кръвоносната система. Той отстранява умората и главоболието и заздравява ставите.

Multi Carbo Gel съдържа още калиев цитрат, който помага за правилното функциониране на отделителната система и регулира кръвното налягане.

107.15лв.

Начин на приемане

Консумират се от 1 до 4 сашета на ден, преди и по време на тренировка.

Каква цел има

  • За увеличаване на енергията и издръжливостта.
  • За хидратация на организма.
  • За по-бързо и ефективно възстановяване след натоварващи тренировки.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 1.200 кг.
Съставка Грамаж Процент
Kалий 0.14 гр. 0%
Натрий 0.14 гр. 0%
Въглехидрати 26 гр. 0%
Захари 10 гр. 0%
Калории от мазнини 104 0%
Общо Калории 442 0%

За Енергийни продукти Виж всички 209 продуктa

Енергийните суплементи на първо място изпълняват роля на енергайзери и действат ободряващо и тонизиращо. Затова често се приемат преди тренировка. Енергийните продукти  ускоряват обмяната на веществата и термогенезата и са ефективна помощ при диети и начини на отслабване.

Коментари към Multi Carbo Gel 24 x 40g.

Добави коментар
Хранителна добавка за увеличаване на енергията Multi Carbo Gel 24 x 40g. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Енергийни продукти на , моля свържете се с нас на 0879202042.