MultiBite Vitamins 60 tabs.

Продукт №: G004021
Код на производителя: GNC-38

Витамини за деца и подрастващи

  • Марка: GNC

Витамините и минералите са най-важните хранителни съставки. Достатъчно е да имате недостиг на един или няколко витамина и тялото не функционира както е необходимо. Нуждата от хранителни съставки при децата е от изключително значение, особено в ранна възраст.

 

Приемът на Витамини за Деца може да набави жизненоважни съставки като витамини, минерали и антиоксиданти оказват съществено значение при развитието на костната структура, функциите на мозъка, вътрешните органи и цялостния растеж на детето.

 

Децата са изключително придирчиви към храната, която приемат, в резултат на което те не си осигуряват някои основни хранителни вещвства. Витамини за Деца - MultiBite е специална формула разработена от GNC, която осигурява всички необходими за растежа и развитието на вашето дете витамини и минерали. 

 

Други съставки:
Фруктоза, сорбитол, кокосово масло, малц от ечемик, стеаринова к-на, прах от цвекло, Xanthan Gum, малатова к-на, магнезиев стеарат, силиций и соеви деривати. 
Не съдържа:
Сол, пшеница, мляко, яйца, ракообразни и консерванти. Веганска/Вегетарианска формула.


49.51лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

За деца над 4 годинки - 2 таблетки сутрин с храната.

Каква цел има

За по добро здраве при децата.

Странични ефекти

Предозирането с желязо при деца може да е с изключително вредни последици. 

Хранителни факти

Дози в опаковката 30 дози
Количество в опаковка 60 таблетки
Количестно на доза 2.00 таблетки
Съставка Грамаж Процент
Витамин B1 (Тиамин) 5 mg 0%
Витамин B2 (Рибофлавин) 5 mg 0%
Витамин B3 (Ниацианамид) 20 mg 0%
Витамин B6 (Пиродоксин) 5 mg 0%
Витамин C 90 mg 0%
Витамин D 400 IU 0%
Витамин E (Токоферoл) 30 IU 0%
Витамин А 5000 IU 0%
Желязо 12 mg 0%
Йодин 100 mcg 0%
Магнезий 15 mg 0%
Манган 0.12 mg 0%
Въглехидрати 3.5 г 0%
Захари 3.5 г 0%
Общо Калории 15 0%

За Мултивитамини Виж всички 161 продуктa

Витамините и минералите регулират оползотворяването на макрохранителните вещества и обмяната на веществата и имат значение за имунната система, както и за цялостното здравословно състояние и жизненост на организма.Мултивитамините изпълняват различни функции в организма. Всяко едно от тези вещества изпълнява определени функции и има различни цели. Ако липсва само един от тези всички вещества от тях, останалите не могат да извършват пълноценно работата си и организмът не функционира оптимално. Спортистите имат високи потребности от витамини и минерали и мултивитамини. 

Коментари към MultiBite Vitamins 60 tabs.

Добави коментар
Витамини за деца и подрастващи MultiBite Vitamins 60 tabs. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Мултивитамини на GNC, моля свържете се с нас на 0879202042.