Multicarbo Jelly /24x50g./

Продукт №: G003440
Код на производителя: 12432

Хранителна добавка за бързо възстановяване

  • Марка:

Multicarbo Jelly съдържа въглехидрати, които помагат за отстраняване на умората и активно помагат за бързото и ефективно възстановяване след високоинтензивни тренировки. Те помагат още за регулиране на инсулиновите нива в организма. 
 

Формулата съдържа още палатиноза, която подпомага увеличаването на енергията за дълъг период от време, активно подкрепя мозъчната дейност и упражнява контрол върху телесата маса. Палатинозата е важна съставка, защото помага за изгарянето на излишните мазнини и регулира инсулиновите нива.
 
Съставките в продукта помагат още за нормалното действие на храносмилателната система и функциите на мускулните клетки.


130.80лв.

Начин на приемане

Приемат се по 1 или две сашета на ден преди/след тренировка.

Каква цел има

  • За набавяне на необходимите въглехидрати.
  • За бързо и ефективно възстановяване.
  • За увеличаване на енергията.
  • За изгаряне на излишните мазнини.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 24 x 50 гр.
Съставка Грамаж Процент
Въглехидрати 29 гр. 0%
Диетични Фибри 1.15 гр. 0%
Захари 28 гр. 0%

За За възстановяване Виж всички 108 продуктa

Във тази категория спадат всички продукти за възстановяване след тежко физическо натоварване както и за по добро общо физическо здраве. Възстановяващите продукти е много важно да се приемат за да предотваратите разпадането на мускулните влакна.Храненето за така важното възстановяване след тренировка, следва да бъде основен приоритет за всеки сериозен атлет, а хранителните добавки неизменна част от менюто му.Веднага след тренировка, мускулите са “гладни“ за хранителни вещества като въглехидрати, протеини, витамини, минерали, както и някои мазнини. Всички те са от съществено значение за бързото възстановяване след интензивни /фитнес/ тренировки.

Коментари към Multicarbo Jelly /24x50g./

Добави коментар
Хранителна добавка за бързо възстановяване Multicarbo Jelly /24x50g./ не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други За възстановяване на , моля свържете се с нас на 0879202042.