Hydroxycut Hardcore Elite MuscleTech 110 капсули

Продукт №: G001368
Код на производителя: MT0202

Термогенен фетбърнър ускоряващ метаболизма

Muscle Tech Hydroxycut Hardcore Elite - 110 капсули е продукт създаден да ви осигури ненадминат ефикасен ефект в борбата с ненужните килограми. Специалната формула на продукта ускорява метаболизма, издръжливостта и дава допълнителна енергия като същевременно спомага изгарянето на излишните мазнини. Ефикасността на продукта се дъжьи на количествата полезни съставки включващи Coleus Forskohlii, L-теанин, теобромин, кофеин и екстракти от зелено кафе. Да не се приема повечде от 8 седмици. Продуктът не е подходящ за бременни жени, хора със сърдечносъдови проблеми и високо кръвно налягане,


95,00 лв. 85.00лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

MUSCLETECH Hydroxycut Hardcore Elite - 110 капсули се приема по една капсула веднъж дневно. Не приемайте продукта повече от 8 седмици. След третия ден дозата се увеличава на две капсули веднъж дневно разделен на два приема пет часа преди сън.

Каква цел има

За сваляне на килограми и топене на мазнини.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 110
Количество в опаковка 110 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули

За Енергийни продукти Виж всички 209 продуктa

Енергийните суплементи на първо място изпълняват роля на енергайзери и действат ободряващо и тонизиращо. Затова често се приемат преди тренировка. Енергийните продукти  ускоряват обмяната на веществата и термогенезата и са ефективна помощ при диети и начини на отслабване.

Коментари към Hydroxycut Hardcore Elite MuscleTech 110 капсули

Добави коментар
Термогенен фетбърнър ускоряващ метаболизма Hydroxycut Hardcore Elite MuscleTech 110 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Енергийни продукти на Muscle Tech, моля свържете се с нас на 0879202042.