Core Casein - 1426gr

Продукт №: G001194
Код на производителя: MP4937

Казеинов протеин

  • Марка: Muscle Pharm
  • Вкус: Ванилия, Курабийки с Крем, Шоколад
Казеинът на MUSCLEPHARM Core Casein - 3 lb съдържа 25 грама 100% натурален, мициларен казеин. Това е перфектния протеин за през ноща. Благодарение на добавените във формулата храносмилателни ензими и иновативна пробиотична матрица вашето тяло се възстановява и расте докато си отпочивата или спите. Консумацията на казейнов протеин ви дава непрекъснат приток на протеин и аминокиселини в продължение на часове, защото е от така наречения - бавен протеин. Може да не приемате ядене часове наред, но вашите мускули се хранят и то много добре с този казеинов протеин. Специално създаден за спортисти и хора с активен начин на живот, не само бодибилдери, това е изключително добър източник на протеин за и по време на преди сън.

208.73лв.

Начин на приемане

Приемете 1 доза от продукта 30 минути преди сън ,препоръчително е да е на празен стомах.

Каква цел има

За възстановяване и мускулен растеж.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 15
Количество в опаковка 3 lb
Количестно на доза 0.20 lb
Съставка Грамаж Процент
Протеин 25g 0%
Желязо 1mg 0%
Калций 255mg 0%
Натрий 100mg 0%
Въглехидрати 2g 0%
Захари 1g 0%
Фибри 1g 0%
Калории от мазнини 5 0%
Общо Калории 110 0%

За Казеин Протеин Виж всички 37 продуктa

Това са така наречените бавно усвоями протеини които се усвояват по бавно от организма и дават нужните за мускула протеини и предпазват от разпад на мусулните клетки. Казеинът е протеин който се усвоява от много по бавно и доставя на организма нужните хранителни вещества по дълго време. Казеинът е така наречения нощен протеин защото доставя на организма и мускулите правилната доза белтъчини и въглехидрати докато си отпочиват.

Коментари към Core Casein - 1426gr

Добави коментар
Казеинов протеин Core Casein - 1426gr не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Казеин Протеин на Muscle Pharm, моля свържете се с нас на 0879202042.