My Favorite Multiple w/o Iron Natrol 180 капсули

Продукт №: G001295
Код на производителя: Myfa002

Мултивитамини

 My Favorite Multiple w/o Iron 180 caps с този продукт Вие ще започнете и завършите денят си пълни с енергия. Този продукт е и антиоксидант, той доставя и всички необходими за здравето на организма хранителни вещества.  Той не съдържа желязо и дава 100% от дневната Ви доза калции. Всеки един от нас се нуждае от витамини, минерали и хранителни вщества, независимо от напрегнатия начин на живот. Ето защо Natrol са се погрижили за нашия тонус. Наслаждавайте се на енергията си през целия ден! 


68,89 лв. 41.60лв.

Начин на приемане

Приемайте по три капсули на ден, по време на хранене.

Хранителни факти

Количество в опаковка 180 caps

За Витамини Виж всички 321 продуктa

Наименованието витамин се появява през 1912 г., след като американския биохимик от полски произход Казимир Функизолира от оризовите люспи съдържащо аминна група вещество (витамин В1), Витамините са нискомолекулни органични вещества, необходими в минимални количества за нормалната жизнена дейност на човека и животните. 

Коментари към My Favorite Multiple w/o Iron Natrol 180 капсули

Добави коментар
Мултивитамини My Favorite Multiple w/o Iron Natrol 180 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Витамини на Natrol, моля свържете се с нас на 0879202042.