Н-Ацетил Цистеин 600 мкг 250 капсули Now Foods

Продукт №: G001394
Код на производителя: 0086

N-Acetyl Cysteine

Н-Ацетил Цистеин 600 мкг 250 капсули Now Foods е производно на сяросъдържащата аминокиселина цистеин. Н-Ацетил Цистеин е посредник (заедно с глутаминова киселина и глицин) за преобразуването на цистеина в Глутатион - основния клетъчен антиоксидант в човешкото тяло. Едно от най-важните свойства на Н-Ацетил Цистеин е, че прочиства черния дроб от тежките метали живак и олово. N-Acetyl Cysteine проявява изключително силни антиоксидантни свойства като по този начин може да спре появата на някои видове рак и да забави процесите на стареене в организма. Н-Ацетил Цистеин предпазва от сърдечно-съдови заболявания, намалява симптомите на хроничен бронхит, предотвратява продължителната умора след физически натоварвания, увеличава еластичността на клетъчните мембрани.

Начин на употреба: Приемайте една доза два пъти дневно.


139,15 лв. 100.00лв.

Начин на приемане

 Приемайте една доза два пъти дневно.

Каква цел има

Използва се и като чернодробен детоксикатор. Много силен имуностимулатор

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 250
Количество в опаковка 250 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Селен 25 cmg 36%

За Н-Ацетил Цистеин (NAC) Виж всички 5 продуктa

Н-Ацетил Цистеин (NAC) е метаболит на сяра - съдържащата аминокиселина цистеин. Цистеинът се среща във високопротеиновите храни, но NAC - не. NAC се произвежда в човешкото тяло. Цистеинът играе важна роля при цикъла на сярата, тъй като играе роля като донор на сяра във фаза 2-детоксикация и като донор на метил при конверсията на хомоцистеин до метионин. 

Коментари към Н-Ацетил Цистеин 600 мкг 250 капсули Now Foods

Добави коментар
N-Acetyl Cysteine Н-Ацетил Цистеин 600 мкг 250 капсули Now Foods не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Н-Ацетил Цистеин (NAC) на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.