Нар 350 мг 60 капсули Nature's Way

Продукт №: G004992
Код на производителя: 15385

Естествен продукт при проблеми с имунитет и съдова система

Нар 350 мг 60 капсули Nature's Way повишава естествените защитни сили на организма и допринася за повече енергичност и кондиция. Активните съставки у нара допринасят за издръжливостта на организма срещу редица неблагоприятни фактори от външната среда, особено онези, съпътстващи ни в сезона на студа. Изобилства от антиоксиданти, особено витамин С. Съставките му успешно противодействат на вредните последствия от свободните радикали. Оказва благоприятно въздействие при отслабен организъм, на който липсват витамини и минерали. Подкрепя сърдечно-съдовата система. Тонизира и освежава. Допринася за нормалното състояние на нервната система.

Приложение:
Екстрактът от нар, стандартизиран до 40% Елагова киселина, извлечен от цели плодове, допринася за защитата на клетките от оксидативен стрес.

Забележки:
Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
По 1 капсула 2 пъти на ден, за предпочитане с храна.

Съдържание: в 1 капс. дн. доза
Екстракт от нар (цели плодове),
Стандартизиран до 40% елагова киселина
200 mg 400 mg
Нар (семена) 150 mg 300 mg

55,65 лв. 36.20лв.

Начин на приемане

Приемайте по една капсула два пъти дневно.

Каква цел има

Силен антиоксидантен ефект.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 60 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Нар 350 мг 60 капсули Nature\'s Way

Добави коментар
Естествен продукт при проблеми с имунитет и съдова система Нар 350 мг 60 капсули Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.