Нар + Зелен чай 60 желатинови капсули PureVital

Продукт №: G005911
Код на производителя: PV - 36

За безпроблемно уриниране и здрава простата

Нар + Зелен чай 60 желатинови капсули PureVital е комбиниран продукт от съдържащите се в зеления чай полифеноли, които  са естествени антиоксиданти и "ловци" на вредни радикали. По този начин те укрепват и защитават простатата, а веществата, съдържащи се в зърната на нара, спомагат също за решаването на проблеми с простатата. Екстрактът от нар също е известен с това, че забавя растежа на раковите клетки и значително намалява образуването на злокачествени заболявания. В комбинация със зеления чай, нарът оказва изключително благоприятно влияние върху простатата, предпазва я от вредни изменения и съдейства за поддържането на пълноценна сексуална функция. 


Една капсула Нар + Зелен чай съдържа:

Нар (семена) 160.000 мг: Нарът (Punica granatum) съдържа много мощни и ефективни полифеноли, преди всичко така наречената елагова киселина, която до голяма степен допринася за положителните ефекти на нара върху здравето.


Зелен чай (екстракт 50%) 120.000 мг: Зеленият чай за разлика от черния не се подлага на ферментация. Листата зелен чай (Camellia sinensis) съдържат кофеин и са богати на катехини (включително епикатехин, епикатехин галат, епигалокатехин и епигалокатехин галат (ECGC). 


Зелен чай 145.000 мг: Катехините имат изумително здравно въздействие при сърдечно-съдови заболявания, както и превантивен ефект срещу дегенерацията на клетките. 


Нар (екстракт 40% от плод) 70.000 мг: Съдържа активна елагова киселина, която има мощно антитуморно, антиоксидантно и противовъзпалително действие.


Желатин (капсула) 96.000 мг: Биологичен материал и се използва за производство на твърди и меки капсули.


Магнезиев стеарат 5.000 мг: Разделител и пълнител, който се използва като помощно средство, за да се постигне подходяща консистенция на сместа от компонентите за пълнене на капсулите. 


43,14 лв. 30.90лв.

За Лекарства без рецепта Виж всички 36 продуктa

Пазарувайте спокойно лекарствени продукти, които се купуват без рецепта.

Коментари към Нар + Зелен чай 60 желатинови капсули PureVital

Добави коментар
За безпроблемно уриниране и здрава простата Нар + Зелен чай 60 желатинови капсули PureVital не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Лекарства без рецепта на Purevital, моля свържете се с нас на 0879202042.