Натокиназа 100 мг 120 капсули Now Foods

Продукт №: G002019
Код на производителя: 3141

Храносмилателен ензим - Nattokinase

Натокиназа 100 мг 120 капсули Now Foods е ензим, извлечен от нато (Natto) – японска храна от ферментирали соеви зърна. Ензимът Натокиназа прочиства кръвоносните съдове, помага за разграждането на кръвни съсиреци и по този начин подобрява циркулацията на кръвта в кръвоносните съдове. Ензимът Натокиназа атакува и разгражда миниатюрните фибри (фибрин), които формират здрава мрежа и образуват запушвания в кръвоносните съдове. В резултат на което кръвоносните съдове се стесняват или в по-лошия случай запушват, което може да доведе до фатални последици. Стесняването на кръвоносните съдове поради отлагане на фибрин води до повишаване на кръвното налягане (хипертония). Натокиназа е ефективна хранителна добавка за предпазване от сърдечно-съдови заболявания. Това включва съдречни удари, флебити, пулмонарни емболии, тромбози и др. Всяка доза от Натокиназа предоставя 2000 FU (Fibrinolytic Units), която предпазва от появата на запушвания и осигурява дълголетие за сърцето. Приемът на ензима Nattokinase подобрява циркулацията на кръвта в кръвоносните съдове, регулира кръвното налягане в нормални граници, предпазва от поява на тромбоцити и дава силна подкрепа за сърдечно-съдовата система.

Начин на употреба: Една капсула, 1-2 пъти дневно на празен стомах.


153,07 лв. 110.00лв.

Начин на приемане

По една капсула два пъти дневно на празен стомах.

Каква цел има

За добро храносмилане и добро здраве.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 120 дози
Количество в опаковка 120 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули

За Ензими Виж всички 30 продуктa

Употребата на Ензимите осигуряват достатъчни количества от обичайните храносмилателни ензими, необходими за усвояване на различните храни, а именно: протеаза – за белтъците, амилаза – за въглехидратите, и липаза– за мазнините. Много важно е, че те съдържат също и лактаза – за по-добро усвояване на млечните продукти. Добавени са и бромелин ипапаин. Това са протеолитични ензими, които се извличат от ананас и папая. 

Коментари към Натокиназа 100 мг 120 капсули Now Foods

Добави коментар
Храносмилателен ензим - Nattokinase Натокиназа 100 мг 120 капсули Now Foods не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Ензими на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.