Натокиназа 100 мг 60 капсули Now Foods

Продукт №: G002018
Код на производителя: 3140

Храносмилателен ензим - Nattokinase

Натокиназа 100 мг 60 капсули Now Foods е ензим, извлечен от нато (Natto) – японска храна от ферментирали соеви зърна. Ензимът Натокиназа прочиства кръвоносните съдове, помага за разграждането на кръвни съсиреци и по този начин подобрява циркулацията на кръвта в кръвоносните съдове. Ензимът Натокиназа атакува и разгражда миниатюрните фибри (фибрин), които формират здрава мрежа и образуват запушвания в кръвоносните съдове. В резултат на което кръвоносните съдове се стесняват или в по-лошия случай запушват, което може да доведе до фатални последици. Стесняването на кръвоносните съдове поради отлагане на фибрин води до повишаване на кръвното налягане (хипертония). Това включва съдречни удари, флебити, пулмонарни емболии, тромбози и др. Всяка доза от Натокиназа предоставя 2000 FU (Fibrinolytic Units), която предпазва от появата на запушвания и осигурява дълголетие за сърцето. Приемът на ензима Nattokinase подобрява циркулацията на кръвта в кръвоносните съдове, регулира кръвното налягане в нормални граници, предпазва от поява на тромбоцити и дава силна подкрепа за сърдечно-съдовата система.

Начин на употреба: Една капсула, 1-2 пъти дневно на празен стомах.


97,41 лв. 70.00лв.

Начин на приемане

По една капсула два пъти дневно на празен стомах.

Каква цел има

За добро храносмилане и добро здраве.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 дози
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули

За Ензими Виж всички 30 продуктa

Употребата на Ензимите осигуряват достатъчни количества от обичайните храносмилателни ензими, необходими за усвояване на различните храни, а именно: протеаза – за белтъците, амилаза – за въглехидратите, и липаза– за мазнините. Много важно е, че те съдържат също и лактаза – за по-добро усвояване на млечните продукти. Добавени са и бромелин ипапаин. Това са протеолитични ензими, които се извличат от ананас и папая. 

Коментари към Натокиназа 100 мг 60 капсули Now Foods

Добави коментар
Храносмилателен ензим - Nattokinase Натокиназа 100 мг 60 капсули Now Foods не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Ензими на NOW Foods, моля свържете се с нас на 0879202042.