Green Tea Natrol 500 мг 60 капсули

Продукт №: G001151
Код на производителя: Gree002

За отслабване

Green Tea 500mg 60 caps е уникално средство, чрез което ще намалите теглото си,ще прочистите организма си, ще увеличите тонуса и живнеността си, ще подобрите работата на сърдечно-съдовата система, ще понижите кръвното налягане и нивата на холестерола. За тази цел зеленият чай е една от основните съставки на този продукт. С доказаното си действие зеленият чай е уникална, здравословна и безвредна билка , която забавя стареенето на клетките и има безвредно антиоксидантно действие. Този продукт на Natrol, съдържа много витамин C и има най-високата естествена концентрация на витамин Р, той укрепва и възстановява капилярите. Този продукт също стимулира метаболизма, благодарение на което спомага за намаляването на килограмите. Чудесно допълнение е към Вашата диета и е стимул за водене на по-здравословен начин на живот.


29,22 лв. 17.65лв.

Начин на приемане

Приемайте по 1 капсула дневно, по време на хранене.

Хранителни факти

Количество в опаковка 60 caps
Съставка Грамаж Процент
Кофеин 35 mg 0%

За Антиоксиданти Виж всички 253 продуктa

Антиоксидантите са група биохимични вещества, действащи благоприятно na човешкия организъм. Те са нискомолекулни съединения, попадащи в организма чрез различни хранителни продукти и добавки. Основното свойство на тези вещества е унищожаването на свободните радикали в организма, като токсини, тежки метали,токсични съединения, които отделят отровни оксиди. Те се свързват със свободните радикали и спират вредното им влияние върху организма. Като антиоксиданти можем да определим различни видове органични и неорганични съединения, като: Аскорбинова киселина (Витамин C), Витамин Е, Флавоноидни вещества,Фелурова киселина и още много други. Антиоксидантите действат и като имуностимулатори предпазват и подържат важни функции на организма.

Коментари към Green Tea Natrol 500 мг 60 капсули

Добави коментар
За отслабване Green Tea Natrol 500 мг 60 капсули не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Антиоксиданти на Natrol, моля свържете се с нас на 0879202042.