Melatonin Natrol 5 мг Sublingual Strawberry Flavor 90 таблетки

Продукт №: G001164
Код на производителя: Melatonin005

Хранителна добавка

  • Марка: Natrol
  • Вкус: Ягода

Melatonin 5 mg Sublingual Strawberry Flavor 90 tabs съдържа хормона Мелатонин, който е естествен за организма и отговаря за здравословния сън. Благодарение на тоози продукт ще намалите безсънието и хроничната умора ще остане в миналото. Поддържайте здравослония нощен сън с 100% растителният Melatonin 5 mg Sublingual Strawberry Flavor 90 tabs, който има приятен вкус на ягода. С лесно разтворимата таблетка, не е необходимо да приемате вода. Оставете таблетката да се разствори в устата Ви, след което преглътнете.


34,10 лв. 20.60лв.
Поръчай на:

Сходни Търсения

Подходящо за

Начин на приемане

Приемайте по 1 таблетка, 20 минути преди лягане.

Хранителни факти

Количество в опаковка 90 tabs

За За възстановяване Виж всички 108 продуктa

Във тази категория спадат всички продукти за възстановяване след тежко физическо натоварване както и за по добро общо физическо здраве. Възстановяващите продукти е много важно да се приемат за да предотваратите разпадането на мускулните влакна.Храненето за така важното възстановяване след тренировка, следва да бъде основен приоритет за всеки сериозен атлет, а хранителните добавки неизменна част от менюто му.Веднага след тренировка, мускулите са “гладни“ за хранителни вещества като въглехидрати, протеини, витамини, минерали, както и някои мазнини. Всички те са от съществено значение за бързото възстановяване след интензивни /фитнес/ тренировки.

Коментари към Melatonin Natrol 5 мг Sublingual Strawberry Flavor 90 таблетки

Добави коментар
Хранителна добавка Melatonin Natrol 5 мг Sublingual Strawberry Flavor 90 таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други За възстановяване на Natrol, моля свържете се с нас на 0879202042.