Omega - 3 Gummies 60 gummies

Продукт №: G001322
Код на производителя: Omega004

Хранителна добавка

  • Марка: Natrol
  • Вкус: Банан, Лимон, Портокал, Ягода

Omega-3 Gummies 60 gummies със своя напълно натурален вкус на портокал, лимон, ягода и банан, е отличен източник на рибено масло, и едни от незаменимите мастни киселини- Omega 3. Тези мастни киселини не се произвеждат от тялото, но то има нужда от тях за да расте. Те подпомагат храносмилателната система, нервната система, и сърдечно-съдовата система. Те са естествени имуностимулатори, което ги прави подходящи за деца. Набавете ги за Вас и Вашите деца чрез вкуснияте  Omega-3 Gummies 60 gummies.


49.40лв.

Начин на приемане

За възрастни и деца над 4 години, консумирайте две жилирани таблетки дневно. Сдъвчете таблетките преди поглъщане.

Хранителни факти

Количество в опаковка 60 gummies
Съставка Грамаж Процент
Захари 3 г 0%
Общо Калории 15 0%

За Мастни Киселини Виж всички 112 продуктa

В зависимост от химичния състав, мастните киселини се делят на наситени, мононенаситени и полиненаситени. В хранителните мазнини те присъстват в различни комбинации. По принцип само полиненаситените линолова киселина (омега-6 мастна киселина) и алфа-линоленова киселина (омега-3 мастна киселина) са есенциални и трябва задължително да се набавят с храната. В същото време трябва да се следи и за балансиран прием на останалите мастни киселини.

Коментари към Omega - 3 Gummies 60 gummies

Добави коментар
Хранителна добавка Omega - 3 Gummies 60 gummies не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Мастни Киселини на Natrol, моля свържете се с нас на 0879202042.