Omega 3-6-9 Complex Natrol 90 softgels

Продукт №: G001327
Код на производителя: Omega010

Мастни Киселини

 Omega 3-6-9 Complex 90 softgels са капсули, които за лесни за приемане. Natrol са се погрижили да доставят на своите клиенти естествен продукт, източник на едни от незаменимите мастни киселини. Този продукт спомага за здравето на сърдечно-съдовата, нервната система, очите и зрението, и цялостната подкрепа на отрганизма и имунната система. С приема Омега 3 можете да подобрите концентрацията и паметта, настроението. Омега 6 са насочени към положително действие при астма, артирит, проблеми с костите, също така подобряват състоянието на косата и кожата. Омега 9 от своя страна са мастни киселини, които имат благотворно влияние при сърдечно-съдовата система, нормализиране нивата на холестерола и др. Omega 3-6-9 Complex 60 softgels са хранителна добавка в подкрепа на цялостното укрепване на организма.


44,53 лв. 31.00лв.

Начин на приемане

Приемайте 1 гел капсула от 1-2 пъти на ден по време на хранене.

Хранителни факти

Количество в опаковка 90 softgels
Съставка Грамаж Процент
Калории от мазнини 15 0%
Общо Калории 15 0%
Омега 3 400 mg 0%

За MCT Виж всички 3 продуктa

MCT-В зависимост от химичния състав, мастните киселини се делят на наситени, мононенаситени и полиненаситени. В хранителните мазнини те присъстват в различни комбинации. По принцип само полиненаситените линолова киселина (омега-6 мастна киселина) и алфа-линоленова киселина (омега-3 мастна киселина) са есенциални и трябва задължително да се набавят с храната. В същото време трябва да се следи и за балансиран прием на останалите мастни киселини.

Коментари към Omega 3-6-9 Complex Natrol 90 softgels

Добави коментар
Мастни Киселини Omega 3-6-9 Complex Natrol 90 softgels не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други MCT на Natrol, моля свържете се с нас на 0879202042.