Natural Sterol Complex Universal 180 таблетки

Продукт №: G005885
Код на производителя: U39241

Комплекс за стимулира на хормоналния баланс

UNIVERSAL NUTRITION Natural Sterol Complex -180 таблетки е една много силната и напълно естествена алтернатива, която е търсена от всички, които се смятат за сериозни, когато става дума за културизъм. В самата основа на тази формула UNIVERSAL NUTRITION Natural Sterol Complex - 180 таблетки има от най-специалните и потентни компонента, това са някои от тях: растителни стероли, амино киселини, енергийни субстрати, незаменими мастни киселини, електролити, нуклезоиди, стимуланти и други важни минерали. Тези компоненти, които са в уникалната формула на UNIVERSAL NUTRITION Natural Sterol Complex - 180 таблетки ще Ви допринесе уникалната възможност да станете малко по-големи и малко по-силни за много кратък период от време.


77.00лв.

Начин на приемане

Приема се по 6 таблетки на ден.

Каква цел има

За възстановяване и мускулно напомпване.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60
Количество в опаковка 180 таблетки
Количестно на доза 3.00 таблетки

За Хормонно-стимулиращи продукти Виж всички 137 продуктa

Тези продукти  са едни от най-важните хормони за изграждане на мускулите. С покачването и стимулирането на хормоналните баланси в органоизма ни тези продукти спомагат за пълноценно покачване на мускулна маса. Хормоните в тялото ни са важна част за функционирането на всеки един организъм всички тези функции допринасят за различни процеси и предпазват организма. Най често срещания хормон е тестостеронът и естрогена. Тестостерона е мъжки хормон повишаването на нивата му преминават в женски хормон естроген. 

Коментари към Natural Sterol Complex Universal 180 таблетки

Добави коментар
Комплекс за стимулира на хормоналния баланс Natural Sterol Complex Universal 180 таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Хормонно-стимулиращи продукти на Universal Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.