Натуралакс 3 с Алое Ферокс Латекс 430 мг х 100 капс Nature's Way

Продукт №: G004666
Код на производителя: 930

Лаксатив срещу запек и храносмилателни проблеми

Натуралакс 3 с Алое Ферокс Латекс 430 мг х 100 капс Nature's Way съчетава извлеци от най-добри съставки като алое ферокс (латекс), кора от американски орех, семена от копър, корен от джинджифил, кора от каскара саграда и листа от малина и мента. Суплементът има силно антиоксидантно действие, повлиявайки директно върху вредното въздействие на свободните радикали. Редовният прием на Naturalax 3, засилва имунните защити на организма по съвсем естествен начин. Съставките в продукта поддържат нормалното състояние на клетките и противодействат на умората. Naturalax 3 действа силно очистително и слабително, подпомагайки изхвърлянето на ненужните вещества от тялото. Запекът е проблем на храносмилателната система, който се характеризира с промени в дейността на дебелото черво. Следствие на това се стига до задържане и/или забавено придвижване на храната през храносмилателния тракт. Често от небрежност или поради факта, че не се определя като заболяване, хората игнорират сериозността на проблема, докато не се окаже, че той е взел застрашителни размери. Запекът, независимо дали е остър или хроничен, може да провокира възпаления, натрупване на бактерии в червата, негативни изменения в чревната микрофлора, дисбактериоза и др. Основни фактори, които водят до появата на запек са стреса, лошото хранене, липсата на движение, употребата на някои лекарствени средства, хормонален дисбаланс и други.

Приложение:
Антиоксидантно действие. Подкрепя нормалното състояние на отделителната система и стомашно-чревния тракт. Подкрепя функциите на имунната система.

Забележки:
Не използвайте при диария и болки в коремната област. Продуктът може да влоши тези състояния. Консултирайте се с лекар в случай на диария, бременност, кърмене или ако приемате други медикаменти. Да не се използва като заместител на разнообразното и пълноценно хранене. Да не се превишава дневната препоръчителна доза.

Странични ефекти:
Няма наблюдавани

Дозировка:
За възрастни и деца над 15 години по 2 капсули на ден. За деца от 12 до 15 години по 1 капсула на ден. Не се препоръчва за деца под 12 години.

Съдържание: в 2 капс. дн. доза
Смес от: алое ферокс (латекс), амeрикански орех (кора), копър (семена), джинджифил (корен), каскара саграда/зърнастец (кора), малина (лист), мента (лист). 860 mg 860 mg

33,44 лв. 18.50лв.

Начин на приемане

Приемайте по две капсули дневно.

Каква цел има

За укрепване на здравето и имунната система.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 100 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Натуралакс 3 с Алое Ферокс Латекс 430 мг х 100 капс Nature\'s Way

Гост 01.07.2014 16:43 Натуралакс е най- доброто очистително средство, което съм употребявала. Страдах от хроничен запек и съм изпробвала хиляди бабини дивотии и таблетки, но това беше нещото, което ми помогна най-много и отстрани проблема ми.
Добави коментар
Лаксатив срещу запек и храносмилателни проблеми Натуралакс 3 с Алое Ферокс Латекс 430 мг х 100 капс Nature's Way не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Nature's Way, моля свържете се с нас на 0879202042.