Natural-T 24 Caps.

Продукт №: G004372
Код на производителя: 16228

Хормоно-стимулиращ продукт

  • Марка:

Продуктът съдържа урсолова киселина, която подпомага нарастването на мускулна маса и прекратяване на катаболните процеси, които нараняват тъканта на мускулите.

Растителните хормони брасиностероди също помагат за покачването на мускулна маса, но подпомагат и ускоряването на възстановителния процес след натоварващи тренировки, което е изключително необходимо за постигане на желаните резултати.

Комбинацията от екстрактите сафед мюсли, бяла печурка и басела алба ускоряват процеса на нарастване на мускулна маса и синтеза на тестостерон, имат благоприятно действие върху сексуалната функция и подпомагат регулацията на хормони в тялото.

Добавеният екстратк от сминдух подпомага половата функция, увеличава тестостеронните нива и ускорява процеса на изгаряне на излишни мазнини.


54.27лв.

Начин на приемане

Приемат се 2 капсули 1 или 2 пъти на ден.

Каква цел има

  • За покачване на мускулната маса.
  • За увеличаване на тестостеронните нива.
  • За топене на излишните мазнини.
  • За регулиране баланса на хормони.
  • За ускоряване на възстановителния процес.
  • За повишаване на издръжливостта и силата.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 12
Количество в опаковка 24 капсули
Количестно на доза 2.00 капсули

За Хормонно-стимулиращи продукти Виж всички 137 продуктa

Тези продукти  са едни от най-важните хормони за изграждане на мускулите. С покачването и стимулирането на хормоналните баланси в органоизма ни тези продукти спомагат за пълноценно покачване на мускулна маса. Хормоните в тялото ни са важна част за функционирането на всеки един организъм всички тези функции допринасят за различни процеси и предпазват организма. Най често срещания хормон е тестостеронът и естрогена. Тестостерона е мъжки хормон повишаването на нивата му преминават в женски хормон естроген. 

Коментари към Natural-T 24 Caps.

Добави коментар
Хормоно-стимулиращ продукт Natural-T 24 Caps. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Хормонно-стимулиращи продукти на , моля свържете се с нас на 0879202042.