Неопренов колан със сауна ефект за отслабване Spartan Sport

Продукт №: G006623
Код на производителя: 2928

Колан за отслабване за талия

Неопренов колан със сауна ефект за отслабване Spartan Sport е за талията, направен от висококачествена неопренова материя. Тя задържаща топлината и повишаваща температурата в областта, където се носи, а именно проблемните зони – корем и талия. Има много висока ефективност при употреба по време на аеробна тренировка (тичане, велоергометър, кростренажор). Има стеснена ергономична форма за по - удобен захват при поставяне. Подсилените устойчиви шевове, издържат на високо натоварване и многократно пране.


29.90лв.

За Колани за отслабване Виж всички 20 продуктa

Термоколаните (сауна коланите, коланите за отслабване, неопреновите колани и т.н.) са направени най-често от неопрен или друг изолиращ материал, който осигурява локално задържане на телесната топлина и влажна среда между кожата и материята. Това от своя страна увеличава потенето.


Коментари към Неопренов колан със сауна ефект за отслабване Spartan Sport

Добави коментар
Колан за отслабване за талия Неопренов колан със сауна ефект за отслабване Spartan Sport не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Колани за отслабване на Spartan Sport, моля свържете се с нас на 0879202042.