Нигела Сатива 60 желатинови капсули PureVital

Продукт №: G005920
Код на производителя: PV - 38

За здрави клетки и имунна система

Нигела Сатива 60 желатинови капсули PureVital има над 2500 години история като лечебно средство. “Фараонското масло” има широко приложение в медицината като предпазва клетките от злокачествени изменения, подобрява имунитета, действа положително при всякакви алергии, помага при кашлица, възпаление на пикочните пътища, подобрява състоянието на кожата, косата и ноктите, увеличава количеството на кърмата и много др. Неслучайно го наричат “лек за всички болести”. Освен всичко това, маслото от Нигела Сатива подобрява цялостното здравословно състояние на организма, като действа тонизиращо, подобрява кръвообращението и помага при ежедневни дребни неразположения, болки и умора. 

 

Една капсула Нигела Сатива на Pure Vital съдържа:

Нигела Сатива - 500.000 мг: Това е масло от /черен кимион, посевна челебидка/. Флакон от него е открит в гробницата на легендарния египетски фараон Тутанкамон, което показва важното му значение в медицината на Древен Египет. Съвременните научни изследвания установиха химичния му състав, на който се дължат уникалните му свойства – съдържа повече от 100 активни съставки. Те обуславят ефекта върху дихателната, кръвоносната, храносмилателната, отделителната и имунната системи. 


Витамин Е (D-алфа-токоферилацетат) - 5.000 мг: Най-известен като мастно-разтворим "ловец на свободни радикали". Точно като витамините А и C, той защитава клетките на тялото срещу агресивни кислородни съединения и токсините в околната среда. Витамин Е може да забави по този начин преждевременното стареене и да предотврати клетъчното увреждане, водещо до заболяване или дори дегенерация на клетки. Поради неговия защитен ефект, витамин Е, който на езика на химията се нарича D-алфа-токоферол, широко се използва в козметиката. Той също така играе важна роля в протеиновия и мастния метаболизъм.


22,26 лв. 16.00лв.

Начин на приемане

Приемайте по 1-2 капсули на ден.

Каква цел има

За засилване имунитета на организма.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 дози
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Витамин E (Токоферoл) 5,000 mg 0%

За Имуностимулатори Виж всички 69 продуктa

Имуностимулатори- това са продуктите които благоприятстват за вашата имунна система за по добро здраве.Имунната система е съвкупност от органи, тъкани, клетки и техни продукти, изграждащи динамична физиологична система, която осъществява имунния отговор. Основната функция на имунната система е да разпознае и да неутрализира проникналите от външната среда, чужди за организма и представляващи заплаха вещества (антигени), както и да реагира на неопластични промени на организма (тумори и др.). Имунната система осъществява динамично равновесие в самата себе си и потиска и регулира имунния отговор до оптимално за организма ниво.

Коментари към Нигела Сатива 60 желатинови капсули PureVital

Добави коментар
За здрави клетки и имунна система Нигела Сатива 60 желатинови капсули PureVital не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Имуностимулатори на Purevital, моля свържете се с нас на 0879202042.