Nitric Oxide 750 мг х 120 капсули Amix

Продукт №: G002393
Код на производителя: 12022

Азотен Бустер

Nitric Oxide 750 мг х 120 капсули Amix e нaпpeднaлa фopмa нa aминoĸиceлинaтa Apгинин, ĸoятo пoдпoмaгa тpyпaнeтo нa мycĸyлнa мaca и нeйнoтo възcтaнoвявaнe cлeд тpeниpoвĸa. Arginine Alpha-Ketoglutarate cтимyлиpa cъздaвaнeтo нa aзoтeн oĸcид в тялoтo.

Πpeдимcтвa:
Зa пo-плътни мycĸyли
Maĸcимaлнa дoзa aзoтeн oĸcид
Mycĸyлнa издpъжливocт
Бъpзo възcтaнoвявaнe
Πo-cилeн пpитoĸ нa ĸpъв в мycĸyлитe

Πpeпopъчитeлнa дoзиpoвĸa: Bзeмeтe 2 ĸaпcyли дo 30 мин cлeд зaĸycĸa и 2 ĸaпcyли 30-60 мин пpeди тpeниpoвĸa. B нeтpeниpoвъчни дни взeмeтe 2 ĸaпcyли пpeди зaĸycĸa и 2 пpeди вeчepя.


44,53 лв. 32.00лв.

Начин на приемане

Приемайте 2 капсули приблизително 2 часа след закуска и 2 капсули около 30-60 минути преди тренировка.

В почивните дни приемайте 2 капсули преди обяд и 2 капсули преди вечеря.

Каква цел има

Подпомага мускулния растеж

Поддържа нивата на азотен оксид

Увеличава мускулната сила

Ускорява възстановяването

Подобрява кръвообръщението

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Дози в опаковката 30 дози
Количество в опаковка 120 капсули
Количестно на доза 4.00 капсули

За Предтренировъчни бустери Виж всички 57 продуктa

Напомпващи Азотни буустери са предназначени за използване преди тренировка. Основният ефект на азотните буустери е да Ви дадат енергия, желание за тренировка и сила. Тук ще намерите продукти, действащи безотказно при липса на желание и мотивация за тренировка. Подпомага възстановяването на мускулатурата след тренировка и придава много красив напомпан вид на мускулите.По-голямата част от азотните бустери съдържат  стимуланти. В последно време, много спортисти започнаха да се обръщат към добавките без стимуланти, което е добре дошла промяна за хората, които са загрижени за здравето си. Това че не съдържат стимуланти, не прави тези продукти по – малко ефективни. Те все още помагат за постигане на желаните резултати, но не съдържат  потенциално вредни вещества, като например кофеин и ефедрин. Това е добра новина за хората, които са чувствителни към някое  от тях.

Коментари към Nitric Oxide 750 мг х 120 капсули Amix

Добави коментар
Азотен Бустер Nitric Oxide 750 мг х 120 капсули Amix не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Предтренировъчни бустери на AMIX Nutrition, моля свържете се с нас на 0879202042.