Nitrix BSN 360 таблетки

Продукт №: G001594
Код на производителя: BSN5031

Азотен буустер

 • Марка: BSN

Nitrix BSN 360 таблетки е ново поколение азотен буустър, чиято цел е да подържа азотния баланс в тялото 24 часа в денонощието. Nitrix е азотен буустер, който има съдоразширяващи свойства, подобрява кръвния поток в кръвоносните съдове, което води до подобряване на снабдяването на мускулните клетки с хранителни вещества и кислород. Подобреното кръвоснабдяване на тъканите подобрява възстановяването и растежа на мускулатурата. Поради съдоразширяващото си действие, Nitrix улеснява преноса на нутриенти до клетките, което повишава доставката на необходимото гориво за тях, повишава тяхната продуктивност и цялостната издръжливост на тялото. Nitrix прави организма устойчив на умората, подобрява възстановяването и мускулната сила.

Предназначение:

 •     Подобрява вазодилацията и васкуларизацията, придава „напомпен” ефект на клетките
 •     Подобрява възстановяването
 •     Предпазва тъканите от разпад
 •     Повишава издръжливостта
 •     Поддържа максимално високи нива на азот в тялото
 •     Повишава анаеробния капацитет на мускулните клетки
 •     Намалява нивата на карнозина в мускулните клетки
 •     Подобрява подхранването на клетките с нутриенти и кислород
 •     Съдържа патентования от BSN CEM3-креатин етил естер малат
 •     Намалява умората


Начин на употреба:

Приемайте по една доза три пъти дневно, всеки ден. Приемайте винаги на празен стомах, около 30-35 минути преди и около 2 часа след хранене. Приемайте първата доза сутрин, втората преди обяд а третата преди вечеря.


165,00 лв. 102.80лв.

Начин на приемане

Приемайте по една доза три пъти дневно, всеки ден. Приемайте винаги на празен стомах, около 30-35 минути преди и около 2 часа след хранене. Приемайте първата доза сутрин, втората преди обяд а третата преди вечеря.

Каква цел има

Nitrix сe използва за подобряване на възстановяването , засилване на издръжливостта , поддържа максимално високи нива на азот в тялото , намалява умората и придава „напомпен” ефект на клетките .

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Количество в опаковка 360 капсули
Съставка Грамаж Процент
Витамин B9 (Фолиева киселина) 200мкг. 0%

За Предтренировъчни бустери Виж всички 57 продуктa

Напомпващи Азотни буустери са предназначени за използване преди тренировка. Основният ефект на азотните буустери е да Ви дадат енергия, желание за тренировка и сила. Тук ще намерите продукти, действащи безотказно при липса на желание и мотивация за тренировка. Подпомага възстановяването на мускулатурата след тренировка и придава много красив напомпан вид на мускулите.По-голямата част от азотните бустери съдържат  стимуланти. В последно време, много спортисти започнаха да се обръщат към добавките без стимуланти, което е добре дошла промяна за хората, които са загрижени за здравето си. Това че не съдържат стимуланти, не прави тези продукти по – малко ефективни. Те все още помагат за постигане на желаните резултати, но не съдържат  потенциално вредни вещества, като например кофеин и ефедрин. Това е добра новина за хората, които са чувствителни към някое  от тях.

Коментари към Nitrix BSN 360 таблетки

Добави коментар
Азотен буустер Nitrix BSN 360 таблетки не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Предтренировъчни бустери на BSN, моля свържете се с нас на 0879202042.