NO Xtreme 2 Lbs.

Продукт №: G003775
Код на производителя: 15536

Хранителна добавка за издръжливост

  • Марка:

NO Xtreme съдържа малтодекстрин, въглехидрат който се усвоява бързо и помага за увеличаването на издръжливостта, отстранява чувството на умора и ускорява възстановителния процес. Малтодекстринът помага и за регулация на инсулиновите нива.

Аминокиселината бета-аланин, помага за увеличаването на силата и издръжливостта. Тя увеличава азотния оксид в организма и значително ускорява възстаномителния процес. 
 

Аминокиселината аргинин, е изключително важна за анаболните процеси и има благоприятно въздействие върху нервната и имунната система и подпомага дейността на мозъка. Тя увеличава инсулиновото производство и подпомага производството на хормона на растежа. Тя помага и за подобрена полова астивност.139.14лв.

Начин на приемане

45 грама от продукта се разтварят във вода и се консумира половин-един час преди тренировка.

Каква цел има

  • За покачване на мускулна маса.
  • За бързо и ефективно възстановявне след натоварващи тренировки.

Странични ефекти

Няма.

Хранителни факти

Количество в опаковка 0.908 кг.
Съставка Грамаж Процент
Протеин 8 гр. 0%
Въглехидрати 19.8 гр. 0%
Захари 1.7 гр. 0%
Фибри 0.5 гр. 0%
Калории от мазнини 122 0%
Общо Калории 518 0%
Общо Мазнини 0.1 гр. 0%

За Аминокиселини Виж всички 557 продуктa

Аминокиселине са осневен елемент на белтъчините в човешкото тяло.Те играят важна роля за развитието и възстановяването на организма.Основните аминокислени в белтъчините са 20 всяка една от тях си има своя специфична аминогрупа.Аминокиселини са два вида незаменими и заменими аминокиселини.Незаменимите са 8 на брои това са метионин, треонин, триптофан, левцин, изолевцин, лизин, фенилалвинин и валин.Те са незаменими понеже не се произвеждат в тялото и се налага да се взимат чрез хранителни продукти със високо съдържание на протеин както и чрез хранителни добавки или лекарства.Заменимите аминокиселини са 12 тоест те се произвеждат от тялото когато са му нужни.Най-богатите храни на аминокиселини са тези които са със високо съдържание на Белтъини-месо, риба, млечни продукти, бобови храни и др. 

Коментари към NO Xtreme 2 Lbs.

Добави коментар
Хранителна добавка за издръжливост NO Xtreme 2 Lbs. не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Аминокиселини на , моля свържете се с нас на 0879202042.