Нопалин Дехидратиран плод от смокинов кактус Нопал 200т Calivita

Продукт №: G004968
Код на производителя: CV0105

Nopalin 200 таблетки

Нопалин Дехидратиран плод от смокинов кактус Нопал 200т Calivita е формула съдържаща цветове от кактуса Nopal. Натурален продукт, решаващ проблемите с метаболизма. Нопалът е растение от семейството на кактусите с родина Мексико и Съединените щати, но се среща и на Канарските острови. Заема челно място в списъка от билки на Световната Здравна Организация (СЗО). Билката е богата на витамините С, В1, В2, В3, минералите калций и калий, бета-каротен, пектин, както и разтворими в етанол въглехидрати, глюкоза, фруктоза, различни природни хранителни вещества, 17 вида аминокиселини, 8 от които есенциални. Добър източник е на специфичен белтък, който подтиска размножаването на вируси и бактерии, както и на биофлавоноиди. Едно от важните приложения на нопалина е способността му да регулира метаболизма и телесното тегло. Нормалния метаболизъм води до понижаване на телесното тегло, намалява вероятността от образуване на целулит и от прекомерно задържане на течности. Увеличава чувството за ситост, намалява апетита и по този начин предпазва от вредния навик за преяждане. Нопалинът е билка с многобройни полезни ефекти, което позволява прилагането му при здрави хора с профилактична цел и при болни с различни нарушения в здравния статус. Особено благоприятно е действието му в програмите за намаляване на телесното тегло и оточния синдром.

Дозировка:
По две таблетки преди хранене, или по предписание.

Съдържание:
300 мг - Нопал


96,29 лв. 54.60лв.

Начин на приемане

2 таблетки преди хранене

Каква цел има

Подобрява метаболизма

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 33
Количество в опаковка 200
Количестно на доза 6.06

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Нопалин Дехидратиран плод от смокинов кактус Нопал 200т Calivita

Добави коментар
Nopalin 200 таблетки Нопалин Дехидратиран плод от смокинов кактус Нопал 200т Calivita не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на CaliVita, моля свържете се с нас на 0879202042.