Норма Цел Колон 60 желатинови капсули PureVital

Продукт №: G005894
Код на производителя: PV - 33

За здрави клетки и профилактика на дебелото черво

Норма Цел Колон 60 желатинови капсули PureVital  съдържа тамян, който е познат още от древноста, като лечебно средство за възпаления и проблеми с дебелото черво. В белия чай пък се съдържа в най-висока концентрация епигалокатехин галат. Това е особен полифенол със силно защитно действие на клетките, а комбинацията от двете съствки дава много положителен резултат.


Една капсула Норма Цел Колон съдържа:

Тамян - 300.000 мг: Благодарение на противовъзпалителните си свойства тамянът се прилага съпътстващо при терапията на възпалителни заболявания например на ставите или червата.


Бял чай - 20.000 мг: Катехините, съдържащи се в Белия чай имат цитозащитен ефект.


Червена боровинка - 100.000 мг: Последните проучвания показват ефективността на американската червена боровинка (Vaccinium macrocarpon) за терапия на инфекции на пикочните пътища.


Овесено брашно - 200.000 мг: Съдържа манган, йод, цинк и други микроелементи, които са необходими за функционирането на нервната система. 


Желатин (капсула) - 96.000 мг: Биологичен материал и се използва за производство на твърди и меки капсули.


Магнезиев стеарат - 5.000 мг: Разделител и пълнител, който се използва като помощно средство.


38,96 лв. 28.00лв.

Начин на приемане

По 1-2 капсули на ден.

Каква цел има

За профилактика на дебелото черво.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 дози
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Червена боровинка 100,000 mg 0%

За Храносмилане Виж всички 67 продуктa

Храносмилане - Правилното храносмилане и усвояване на храната са две от основните функции на организмa. Ако някои от тези процеси не се извършват правилно, не може да се подържа добро здраве. Храносмилателните продукти са много важни за всеки един активно спортуващ човек.Те спомагат за правилното усвояване на хранителните вещества като протеин,аминокиселини,витамини и минерали. 

Коментари към Норма Цел Колон 60 желатинови капсули PureVital

Добави коментар
За здрави клетки и профилактика на дебелото черво Норма Цел Колон 60 желатинови капсули PureVital не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Храносмилане на Purevital, моля свържете се с нас на 0879202042.