Норма Цел LDL 60 желатинови капсули PureVital

Продукт №: G005891
Код на производителя: PV - 32

Регулира нивата на холестерола

Норма Цел LDL 60 желатинови капсули PureVital са включени микроорганизмите монаскус, които спомагат по естествен начин за регулирането на нивото на холестерина. За добрия баланс на холестерина допринася и поликозанолът, който се съдържа във восъка на кубинската захарна тръстика. Ферментиралият червен ориз предотвратява увеличаването на “лошия” холестерол (LDL холестерола), стимулира изчистването на организма от плаки и има силни антиоксидантни качества. Екстрактът от зелено кафе в капсулите НОРМА ЦЕЛ LDL също е мощен антиоксидант, който стимулира метаболизма и нормализира кръвното налягане и нивата на кръвната захар. За добрия баланс на холестерола и здрава сърдечно-съдова система допринася и поликозанолът, който се съдържа във восъка на кубинската захарна тръстика.

Една капсула Норма Цел LDL съдържа:

Монаскус (Monascus purpureus) - 200.000 мг: Червен ферментирал ориз (известен и като червено оризово брашно) се получава чрез естествен процес на ферментация от микроорганизмите purpureus monascus. Монаколините могат да блокират частично производството на необходимите за синтеза на холестерин основни структури и забавят по този начин синтеза на холестерол.


Зелено кафе (екстракт) - 50.000 мг: Хлорогенните киселини, които се съдържат в екстракта от зелено кафе на зърна, могат да намалят по естествен начин съдържанието на захар в кръвта и да потиснат превръщането на глюкозата в кръвта в мазнини. 


Поликозанол (восък от захарна тръстика) - 20.000 мг: Изследвания на поликозанол показнат понижаващи холестерола резултати. В спорта изолиран октакозанол се прилага за по-добро използване на вдишания кислород по време на спортни натоварвания.


Овесено брашно - 200.000 мг: Съдържа манган, йод, цинк и други микроелементи, които са необходими за функционирането на нервната система. 


Желатин (капсула) - 96.000 мг: Биологичен материал и се използва за производство на твърди и меки капсули.


Магнезиев стеарат - 5.000 мг: Разделител и пълнител, който се използва като помощно средство.


36,18 лв. 25.75лв.

За Лекарства без рецепта Виж всички 36 продуктa

Пазарувайте спокойно лекарствени продукти, които се купуват без рецепта.

Коментари към Норма Цел LDL 60 желатинови капсули PureVital

Добави коментар
Регулира нивата на холестерола Норма Цел LDL 60 желатинови капсули PureVital не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Лекарства без рецепта на Purevital, моля свържете се с нас на 0879202042.