Норма Джест 60 желатинови капсули PureVital

Продукт №: G005921
Код на производителя: PV - 39

За по-добро храносмилане

Норма Джест 60 желатинови капсули PureVital могат да ни помогнат класическите артишок, галангал, копър, анасон и корен от джинджифил.  Добавените в Норма Джест ензими - бромелаин от ананас, папаин от папая и фицин от смокиня, играят основна роля в преработването на храната и съответно в пълноценното й усвояване от организма, което е предпоставка за здрав стомах.  Не на последно място – наличието на ензима липаза, участващ в разграждането на мазнините, прави капсулите Норма Джест незаменим помощник в нормалното функциониране на храносмилателния тракт. 

Една капсула Норма Джест на Pure Vital съдържа:

Артишок - 75.000 мг: Растение от семейството Сложноцветни (Asteraceae), през 2003 г. артишокът бе избран за лечебно растение на годината. Смята се, че артишокът има усилващ апетита, подобряващ храносмилането и понижаващ холестерола ефект.


Галангал - 65.000 мг: Истинският галангал (Alpinia officinarum) е традиционно използвано лечебно растение и подправка, роднина на джинджифила. В билколечението се използва съдържащото се в корените етерично масло с джинджероли, галангол, флавоноиди и танини. Съставките стимулират храносмилането, действат спазмолитично, както и антибактериално и противовъзпалително. 


Джинджифил (корен) - 60.000 мг: Ароматът на джинджифил (Zingiber officinale) е приятен, вкусът пикантен до лют. Джинджифиловият корен съдържа вискозен балсам (Олеорезин) от етерични масла и люта компонента - джинджероли и шоаголи. Смята се, че стритият на прах корен от джинджифил притежава антиоксидантни и противовъзпалителни свойства, използва се като средство против гадене и повръщане и има стимулиращ ефект спрямо стомашния сок, слюнката, формирането на жлъчния сок, както и функционирането на червата.


Анасон - 50.000 мг: Билка, която се използва най-често като средство за лечение на различни заболявания на стомашно-чревния тракт като освен това значително подобрява храносмилането. Има дезинфекциращо и антибиотично действие и предпазва от инфекциозни болести, атакуващи храносмилателната система.


Копър - 50.000 мг: Той стимулира имунната система и има ясно изразен положителен ефект специално върху респираторни заболявания. Копърът е мощен антиоксидант, който дава мощна защите срещу свободните радикали и предпазва клетките от вредни изменения.


Кимион - 50.000 мг: Традиционна подправка, която се използва за лекуване на проблеми с храносмилателния тракт, диария и метеоризъм. Кимионът има характерни антиоксидантни свойства и успокоителни свойства. Влияе изключително положително при астма и при висока кръвна захар. 


Аскофилум Нодозум водорасли - екстракт - 30.000 мг: Ascophyllum nodosum e кафяво водорасло от семейство Fucali. То има силно изразено антибактериално действие, както и защитно действие върху кожата. Ускорява оптималното функциониране на имунната система и подпомага възстановяването на равновесието при отслабнал имунитет. 


Бромелаин - 30.000 мг: Бромелаинът е биоактивен природен ензим, извлечен от стъблото и плодовете на ананас, който разгражда протеините в човешкото тяло. Известен още като "лечебно чудо за ставите", бромелаинът оказва силно противовъзпалително действие при артрит, ставни травми и навяхвания.


Папаин - 25.000 мг: Папаинът е протеолитичен ензим в папаята, който разкъсва пептидните връзки в белтъците и пептидите и по този начин улеснява храносмилането. Папаинът има също обезболяващо действие и се ползва при висока кръвна захар, проблеми с менструалния цикъл и дихателната система.


Чили - 100.000 мг: Екстрактът от лютите чушки чили увеличава топлиннообразуващите процеси в организма, стимулира обмяната на веществата и превръщането на мазнините в енергия.


Липаза - 20.000 мг: Липазата е храносмилателен ензим, който участва в разграждането на мазнините. Тя прави възможно ежедневно приеманите с храната мазнини да се разтворят и да се синтезират нови вещества.


Черен пипер - 9.000 мг: Главните компоненти на черния пипер са горчивият гликозид пиперин, витамин Е и С. Захранва с енергия нервната система, подобрява храносмилателната функция на стомаха и укрепва мускулите на храносмилателните органи. С него човек изработва повече стомашен сок и ферменти.


Фицин - 4.000 мг: Фицинът е храносмилателен ензим в смокинята, който подпомага усвояването на белтъчините. Полезен е също при сърдечно-съдови заболявания, висок холестерол и висока кръвна захар.


Желатин (капсула) - 96.000 мг: Биологичен материал и се използва за производство на твърди и меки капсули.


40,35 лв. 28.60лв.

Начин на приемане

Приемайте по 1-2 капсули на ден.

Каква цел има

За добро храносмилане.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 дози
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули

За Храносмилане Виж всички 67 продуктa

Храносмилане - Правилното храносмилане и усвояване на храната са две от основните функции на организмa. Ако някои от тези процеси не се извършват правилно, не може да се подържа добро здраве. Храносмилателните продукти са много важни за всеки един активно спортуващ човек.Те спомагат за правилното усвояване на хранителните вещества като протеин,аминокиселини,витамини и минерали. 

Коментари към Норма Джест 60 желатинови капсули PureVital

Добави коментар
За по-добро храносмилане Норма Джест 60 желатинови капсули PureVital не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Храносмилане на Purevital, моля свържете се с нас на 0879202042.