Норма Фет Червен боб 60 желатинови капсули PureVital

Продукт №: G005889
Код на производителя: PV - 30

Регулация на теглото

Норма Фет Червен боб 60 желатинови капсули PureVital съдържа система от ензими, които блокират разграждането на нишестето на монозахариди. По този начин приетите с храната въглехидрати не се преобразуват в захар, а се изхвърлят от организма и способстват за нашето отстлабване. Червеният боб също така е много добър източник на фибри, който нормализира нивата на холестерола и кръвната захар и ни дава енергия. За по-силен ефект в нашия продукт сме добавили Гарциния Камбоджа, която е известна с това, че блокира производството на мазнините, потиска апетита и стимулира метаболизма. И в допълнение към това капсулите НОРМА ФЕТ Червен боб предлагат предимствата на цикорията за прочистване на черния дроб, за подобряване на способността на организма да абсорбира полезните вещества и за подобряване функциите на стомашно-чревната система. 


Една капсула Норма Фет Червен боб + съдържа:

Червен боб (екстракт) - 130.000 мг: Съдържа ензима фазеолин, който наред с други инхибира (потиска) ензима амилаза. Чрез това потискане на амилазата се блокира разграждането на нишесте и се редуцира образуването на захар. 


Цикория - 130.000 мг: Сред съставките на цикорията (Cichorium intybus) трябва да се споменат по-специално минерали, фосфор, желязо, калий, калций, провитамин А, витамин С, но и особено важното за хранителната физиология горчиво вещество интибин. Цикорията подпомага храносмилането, дейността на черния дроб и е идеален тоник за пролетта.


Гарциния Камбоджа - 130.000 мг: Активната съставка в Гарциния Камбоджа (Garcinia cambogia) - хидроксилимонена киселина (Hydroxy-citric-acid = HCA) се намира предимно в изсушената кора на растението и може да потиска ключов ензим в липидния метаболизъм, който е отговорен за превръщането на въглехидратите в мазнини.


Царевично нишесте - 105.000 мг: Използва се като помощно вещество или пълнител, с цел улесняване на пълненето на капсулите с природни продукти, билки и екстракти.


Желатин (капсула) - 96.000 мг: Биологичен материал и се използва за производство на твърди и меки капсули.


Магнезиев стеарат - 5.000 мг: Разделител и пълнител, който се използва като помощно средство.


43,14 лв. 31.00лв.

Начин на приемане

По 1-2 капсули на ден.

Каква цел има

За намаляване на телесното тегло.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 60 дози
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 1.00 капсули

За На Растителна и Билкова Основа Виж всички 566 продуктa

Голяма  част от билките и продуктите на растителна основа освен за общото здраве намират приложение и в бодибилдинга. От много години мъжете са търсили помощ от билките за прилив на сила и полова мощ. И до днес те са приложими заради свойствата си да повишават нивата на тестостерон и усвояването на хранителни вещества, което неизбежно е последвано от мускулен растеж и сила. За щастие на всички които търсят подобни продукти индустрията на хранителни добавки предлага синтезиран и лесно достъпен огромен набор от билкови продукти.

Коментари към Норма Фет Червен боб 60 желатинови капсули PureVital

Добави коментар
Регулация на теглото Норма Фет Червен боб 60 желатинови капсули PureVital не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други На Растителна и Билкова Основа на Purevital, моля свържете се с нас на 0879202042.