Норма Фет Худия 60 желатинови капсули PureVital

Продукт №: G005877
Код на производителя: PV - 29

Регулация на теглото

Норма Фет Худия 60 желатинови капсули PureVital се използва за притъпяване чувството за глад или жажда по време на дълги ловни преходи или гладни времена. Веществата, съдържащи се в Худия, имат силно потискащо апетита действие. Нашите капсули съдържат освен това и екстракт от люти чушки чили, който засилва термогенезата (скоростта на енергийните процеси в тялото), както и свързана линоленова киселина (CLA), ускоряваща изгарянето на мазнините. Все пак, ако искате да отслабнете, трябва да подпомогнете процеса с редовни занимания със спорт. 

 

Една капсула Норма Фет Худия + съдъжа:

Худия екстракт -  20:120.000 мг: Това е вид кактус, който подтиска чувството на глад и така приемаме по-малко количество храна, а това е базата за една добра диета.


Чили - 100.000 мг: Екстрактът от лютите чушки чили увеличава топлиннообразуващите процеси в организма, стимулира обмяната на веществата и превръщането на мазнините в енергия.


Калций-CLA - 40.000 мг: Конюгираната линолова киселина (CLA) подобрява метаболизма на мазнините и по този начин помага за намаляване на теглото по естествен начин.


Овесено брашно - 170.000 мг: Съдържа манган, йод, цинк и други микроелементи, които са необходими за функционирането на нервната система. 


Овесени фибри - 170.000 мг: Използват се като помощно вещество, което способства намаляването на опасността от сърдечни болести, грижата за стомаха, прочистването на червата, подсилването на имунитета и борбата срещу възпаленията.


Желатин (капсула) - 96.000 мг: Биологичен материал и се използва за производство на твърди и меки капсули.


Магнезиев стеарат - 5.000 мг: Разделител и пълнител, който се използва като помощно средство.


34,79 лв. 24.80лв.

Начин на приемане

1-2 капсули на ден.

Каква цел има

За намаляване на телесното тегло.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30 дози
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 2.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Калций 40,000 mg 0%

За Блокери Виж всички 26 продуктa

Блокери - това са продукти които имат за цел да блокират различни видове храни и рецептори както и да допринасят за по здравословен живот

Коментари към Норма Фет Худия 60 желатинови капсули PureVital

Добави коментар
Регулация на теглото Норма Фет Худия 60 желатинови капсули PureVital не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Блокери на Purevital, моля свържете се с нас на 0879202042.