Норма Фет Нопал + 60 желатинови капсули PureVital

Продукт №: G005875
Код на производителя: PV - 27

Регулация на теглото

Норма Фет Нопал + 60 желатинови капсули PureVital все повече навлиза в състава на хранителните добавки с отслабващ ефект. Когато се приема преди хранене, Нопал създава усещане за ситост и така предотвратява евентуалното преяждане и така нареченото усещане на „вълчи глад”. Приет след хранене, кактусът има редуциращ мазнините ефект. Освен това много изследвания показват, че приемът на кактус Нопал понижава нивата на кръвната захар, влияе изключително положително при диабет и регулира нивата на холестерола. Комплексният полезен ефект се получава в комбинация и с другата активна съставка на продукта -  инулина или така наречения бял оман (Inula Helenium L.). Неговата употреба се свързва най-вече с полезното му действие върху чревната флора. И все пак ефектът на активните съставки на растението се увеличава многократно при съчетаването му със здравословен хранителен режим и активно спортуване.     

 

Една капсула Норма Фет Нопал + съдържа:

Нопал кактус - 130.000 мг: Съдържа растителни фибри, които се свързват с мазнините и по този начин се избягва натрупването на мазнините в мастни отлагания.


Европейска лиственица - 130.000 мг: Съдържа водно разтворими фибри, които имат положителен ефект върху имунната система и подкрепят храносмилането.


Инулин - 130.000 мг: Пробиотично, естествено и леко сладко на вкус баластно вещество от корен от цикория, което служи като източник на храна и по този начин има активиращ ефект върху чревната флора.


Картофени фибри - 105.000 мг: Помагат за нормалното функциониране на стомашно-чревната система и съдействат на организма в борбата му със сърдечно-съдовите заболявания. 


Желатин (капсула) - 96.000 мг: Биологичен материал и се използва за производство на твърди и меки капсули.


Магнезиев стеарат - 5.000 мг: Разделител и пълнител, който се използва като помощно средство.


44,53 лв. 32.00лв.

Начин на приемане

1-2 капсули на ден.

Каква цел има

За намаляване на телесното тегло.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30 дози
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 2.00 капсули

За Блокери Виж всички 26 продуктa

Блокери - това са продукти които имат за цел да блокират различни видове храни и рецептори както и да допринасят за по здравословен живот

Коментари към Норма Фет Нопал + 60 желатинови капсули PureVital

Добави коментар
Регулация на теглото Норма Фет Нопал + 60 желатинови капсули PureVital не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Блокери на Purevital, моля свържете се с нас на 0879202042.