Норма Фет Псилиум + 60 желатинови капсули PureVital

Продукт №: G005876
Код на производителя: PV - 28

Регулация на теглото

Норма Фет Псилиум + 60 желатинови капсули PureVital стимулира естественото регулиране на теглото на организма. Нищо не набъбва в комбинация с течност толкова, колкото стритите на прах семена от индийски живовляк - псилиум. Това убива апетита и ние просто ядем по-малко. Освен това индийският живовляк има изключително положително влияние върху чревната система, чиято правилна работа е в основата на успеха на всяка една диета или режим за отслабване. Като допълнителен ефект индийският живовляк нормализира кръвното налягане и подобрява здравето на сърцето.


Една капсула Норма Фет Псилиум + съдъжа:

Индийски живовляк (Псилиум) - 185.000 мг: Поема по естествен начин вода и набъбва до около сто пъти (х 100) от първоначалния си обем като сух прах. 

 

Зелен чай - 185.000 мг: Има много доказани положителни ефекти в класическите социални заболявания като затлъстяване, диабет, сърдечни заболявания и Алцхаймер.

 

Зелен чай (екстракт 50%) - 50.000 мг: Листата зелен чай (Camellia sinensis) съдържат кофеин и са богати на катехини (включително епикатехин, епикатехин галат, епигалокатехин и епигалокатехин галат (ECGC). Катехините имат изумително здравно въздействие при сърдечно-съдови заболявания, както и превантивен ефект срещу дегенерацията на клетките.


Ябълков пектин - 50.000 мг: Известен главно като желиращ и сгъстяващ агент и е разтворимо баластно вещество.


Царевично нишесте - 30.000 мг: Използва се като помощно вещество или пълнител, с цел улесняване на пълненето на капсулите с природни продукти, билки и екстракти.

 

Желатин (капсула) - 96.000 мг: Биологичен материал и се използва за производство на твърди и меки капсули.


Магнезиев стеарат - 5.000 мг: Разделител и пълнител, който се използва като помощно средство.


43,14 лв. 31.00лв.

Начин на приемане

1-2 капсули на ден.

Каква цел има

За намаляване на телесното тегло.

Странични ефекти

Няма

Хранителни факти

Дози в опаковката 30 дози
Количество в опаковка 60 капсули
Количестно на доза 2.00 капсули
Съставка Грамаж Процент
Екстракт от зелен чай 50,000 mg 0%

За Блокери Виж всички 26 продуктa

Блокери - това са продукти които имат за цел да блокират различни видове храни и рецептори както и да допринасят за по здравословен живот

Коментари към Норма Фет Псилиум + 60 желатинови капсули PureVital

Добави коментар
Регулация на теглото Норма Фет Псилиум + 60 желатинови капсули PureVital не е най-подходящия продукт от нашият магазин за хранителни добавки? Предлагаме и други Блокери на Purevital, моля свържете се с нас на 0879202042.